Adversari doar pe teren. Primarul Mediaşului a stat la taclale cu primarul oraşului Koupio, venit în România să susţină echipa de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul municipiului Mediaş s-a întâlnit astăzi cu omologul său din oraşul Kuopio, Finlanda. Meciul echipelor de fotbal Gaz Metan Mediaş şi Kups Kuopio a reunit reprezentanţii celor două municipalităţi care au  discutat despre posibilităţile de colaborare pentru proiectele viitoare.

CITEŞTE ŞI:

Peste 100 de jandarmi, la meciul Gaz Metan Mediaş-Kups Kuopio 

„Mă bucur că mă aflu astăzi la Mediaş. Fotbalul este fantastic pentru că dacă nu ar fi fost fotbalul, noi nu am fi aici, iar nimeni din Mediaş nu ar fi aflat de Kuopio. Meciul de fotbal a făcut posibil ca locuitorii oraşului Kuopio să afle totodată de oraşul dumneavoastră.  În ceea ce priveşte competiţia de astăzi, cred că atât eu, cât şi domnul Neamţu, aşteptăm cu nerăbdare să vedem care echipă se va califica“, a declarat Pekka Kantanen, şeful administraţiei din oraşul Kuopio.
 
„Mă bucur că m-am întâlnit cu omologul meu din oraşul Kuopio cu care am discutat despre problemele comune cu care se confruntă cele două municipalităţi. Am descoperit o serie de lucruri care ne unesc şi în funcţie de evoluţia viitoarei vieţi politico - administrative vom putea fi parteneri în diverse proiecte. În discuţia noastră ne-am axat pe creşterea potenţialului turistic şi am hotărât să facem un schimb de materiale de promovare cu obiectivele turistice din cele două localităţi. În ceea ce priveşte meciul de fotbal de astăzi, eu îmi doresc ca cei mai buni să câştige şi bineînţeles ca aceia să fim noi“, a declarat primarul Teodor Neamţu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite