Peste 100 de jandarmi, la meciul Gaz Metan Mediaş-Kups Kuopio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi 21 iulie, efective din cadrul Grupării de Jandarmi–Mobile Târgu-Mureş şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu vor  asigura ordinea  publică  la fotbal, la prima partidă oficială pe teren propriu în istoria Mediaşului, într-o cupă europeană.

CITIŢI ŞI:

Şoc la Mediaş. Paul Pârvulescu a fugit de la Gaz Metan!

25 de lei biletul la Voinţa Sibiu – Steaua

Abonamente de 1.500 de lei la Voinţa Sibiu pentru liga 1

Aproximativ 100 de jandarmi vor participa în municipiul Mediaş la asigurarea măsurilor de ordine înainte, pe timpul şi după terminarea partidei, din cadrul Europa League, dintre echipele F.C. Gaz Metan Mediaş-KuPs Kuopio. Jandarmii din cadrul Gp. J.Mb. Târgu-Mureş, sprijiniţi de colegii sibieni, vor acţiona în zona imediată şi apropiată a stadionului Gaz Metan Mediaş.

Meciul, cotat cu grad ridicat de risc mediu, se va juca joi, 21 iulie, începând cu ora 18.00. La această partidă  se estimează participarea a aproximativ 5000 de suporteri. Pentru evitarea aglomerării căilor de acces, recomandăm suporterilor să se prezinte din timp la stadion, accesul în tribune urmând a se face începând cu ora 16.00, oră de la care se interzice comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în apropierea arenei sportive.

„Jandarmeria solicită spectatorilor să respecte prevederile legale pe timpul deplasării la şi de la locul de desfăşurare al competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului”, se arată într-un comunicat al jandarmeriei sibiene.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite