EXCLUSIV- Adjunctul şefului IPJ Sibiu, comisarul şef Ioan Făgădar, accident în misiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adjunctul şefului IPJ Sibiu pe linie de poliţie judiciară, comisarul şef Ioan Făgădar, a fost implicat în cursul săptămânii trecute într-un eveniment rutier.

CITIŢI ŞI DESPRE ALTE ACCIDENTE DIN SIBIU:

VIDEO - Accident spectaculos pe Calea Dumbrăvii – un taxi s-a răsturnat, pasagera a ajuns la spital (GALERIE FOTO)

Un bolid de lux Audi s-a făcut praf pe centura Sibiului

Totul s-a petrecut  pe drumul care leagă Sibiul de localitatea Ocna Sibiului, în zona fabricii Continental. Reprezentanţii IPJ Sibiu spun că a a fost vorba despre o tamponare, evenimentul rutier nefiind anunţat presei.

„Evenimentul rutier s-a produs pe DN 1 T, în jurul orelor 12:15. În momentul producerii evenimentului, ofiţerul se afla în misiune, se deplasa spre Poliţia Oraşului Ocna Sibiului, subunitate aflată în directa coordonare a acestuia şi conducea autospeciala Dacia Logan, din dotarea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu. Evenimentul rutier s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers de către ofiţerul de poliţie, motiv pentru care a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR care rula în faţa sa”, a declarat pentru Adevărul inspectorul Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, „în urma evenimentului au rezultat pagube materiale la ambele autovehicule, asigurarea CASCO a autovehiculului condus de ofiţerul de poliţie acoperind aceste pagube, în prezent maşina fiind reparată şi folosită în sistemul de siguranţă publică”.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Citiţi ce spune şeful IPJ Sibiu despre cele petrecute în ediţia de mâine a cotidianului Adevărul de Sibiu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite