Actorii sibieni fac un turneu prin oraşele Transilvaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Electra“ este unul dintre cele mai apreciate spectacole ale actorilor sibieni
„Electra“ este unul dintre cele mai apreciate spectacole ale actorilor sibieni

Reprezentanţii Teatrului Naţional „Radu Stanca“ au anunţat un nou turneu de amploare, care se va întinde până în luna mai a anului viitor, când începe Festivalul Internaţional de Teatru.

CITIŢI ŞI:

Duminica se joacă "Tragedia monstruoasă de Halloween",la teatrul din Sibiu

Peste 2000 de fotografii în concurs la Salonul Internaţional de Artă Fotografică

VIDEO - Krypton a concertat într-o cafenea la Sibiu

Turneul va cuprinde 15 oraşe, cele mai multe din Transilvania, şi a luat naştere în urma unui parteneriat cultural, pe care directorul teatrului l-a semnat cu reprezentanţii unei firme sibiene, pe un an de zile. În baza parteneriatului, teatrul sibian va primi aproximativ 35.000 euro, pe durata întregului an.

„În ciuda tăierilor de 25%, am spus că vom face toate producţiile pe care le-am promis. Prin acest parteneriat, reuşim să continuăm tradiţia şi să aducem împreună oameni şi idei , pentru a crea energii ce vor inspira mai departe inovaţia. Avem toată încrederea că această cooperare deschide un nou dialog, care sp continue efortul de a face din Sibiu un loc mai bun prin cultură“, spune Constantin chiriac, directorul TNRS.

Prima experienţă de acest gen a fost făcută în această săptămână la Cluj, când prin intermediul parteneriatului, a fost prezentat spectacolul „Electra“. Succesul enorm de care s-a bucurat şi prezenţa celor peste 1.000 de spectator i-a determinat pe reprezentanţii teatrului să ducă proiectul mai departe. 

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite