Peste 2000 de fotografii în concurs la Salonul Internaţional de Artă Fotografică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotoclubul Orizont Sibiu organizează începând de azi cea mai dificilă etapă în ceea ce priveşte organizarea Salonului Internaţional de Artă Fotografică - cea a jurizării. Din cele peste 2000 de lucrări a 402 autori din 54 de ţări, vor fi selectate un număr de 300 de fotografii.

CITIŢI ŞI:

Halloween party pentru copii, azi la Promenada Mall

Petreceri de Halloween, în cluburile sibiene

Tragedia monstruoasă de Halloween, la teatrul din Sibiu

Sarcina juriului este una dificilă, având în vedere că majoritatea participanţilor de peste hotare sunt artisţi fotografi medaliaţi cu aur la marile competiţii internaţionale.

În acest an Salonul Internaţional de Artă Fotografică se organizează sub cele mai înalte patronaje de specialitate din lume: cel al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP), Photographic Society of America (PSA), Image Sans Frontiere (ISF) şi al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR). Tot în acest weekend se vor stabili şi premiile.

În acest an se vor acorda medalii de aur, argint bronz şi menţiuni pentru cele două teme NOCTURNĂ şi OPEN (temă liberă). Medaliile sunt acordate de FIAP, PSA, AAFR, ISF şi ORIZONT.

Jurizarea are un caracter deschis, cei pasionaţi şi doritori să vizioneze lucrările înscrise în concurs sunt invitaţi în Sala de Conferinţe din cadrul Centrului de Reuniune Academică a Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu, vineri de la orele 12.00 şi sâmbătă începând cu ora 10.00.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite