Sibian implicat într-un accident grav în apropiere de Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident de circulaţie produs astăzi pe drmul naţional E81, la ieşire din localitatea Bobota înspre judeţul Satu Mare, a trimis patru pesrsoane la spital şi a îngreunat mult circlaţie în zonă.

Citiţi şi: 

Accident grav la Şaroş - şoferul a murit, trei persoane sunt rănite

Un taximetrist a lovit o femeie,după care a fugit de la locul accidentului

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, un autotren condus de un cetăţean străin, care circula pe sensul Satu Mare - Zalău, a frânat brusc la intersecţia cu drumul de acces către Schitul Bobota, pentru a evita impactul cu un autoturism ce voia să iasă de acolo.

A virat stânga, a trecut pe contrasens şi a intrat cu partea din faţă în şanţul din stânga drumului, pe sesnul său de mers. Din spatele TIR-ului circula un autoturism condus de un sibian şi în care se mai aflau trei pasageri. Încercând să evite coliziunea cu TIR-ul, şoferul din Sibiu a virat şi el, tot în stânga, şi a intrat, astfel, în coliziune cu cabina autotrenului. În urma impactului a rezultat rănirea şoferului TIR-ului şi a celor trei pasageri din autoturismul din spate, toate patru trasnportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

 Circulaţia în zonă a fost blocată timp de mai multă vreme, şi la această oră circulându-se pe un singur sens.

Din primele cercetări rezultă că niciunul dintre şoferi nu consumase alccol înainte de a se urca la volan. Poliţiştii fac, însă, în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul şi cine se face vinovat de producerea lui.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe  sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite