UPDATE Accident deosebit de grav lângă Sibiu: "Am schimbat microbuzul în ultima clipă!". Traficul a fost reluat pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au decedat în urma unui accident deosebit de grav, petrecut în urmă cu câteva minute pe Hula Cristianului.

CITIȚI ȘI:

Şase copii au rămas orfani,după ce mamele lor au pierit sub roţile unui TIR

UPDATE ORA 14.28 Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu au anunţat în urmă cu câteva clipe că traficul în zonă a fost reluat, acesta desfăşurându-se cu dificultate.

UPDATE ORA 13.52 Unul dintre bărbaţii care mergea la muncă în Italia şi care trebuia să fie în microbuzul implicat în accident a povestit că în autogară a renunţat în ultima clipă să meargă cu microbuzul respectiv, optând pentru altă maşină. "În el mă urcasem şi în ultima secundă m-am dat jos!", a declarat Todor N.. Acesta lucrează de mai multă vreme în Italia şi venise în ţară pentru că soţia lui a născut.

UPDATE ORA 13.47 Microbuzul era plin cu români care mergeau în Italia, la muncă. Acesta circula în coloană cu alte maşini similare ce mergeau din Focşani către Roma.

UPDATE ORA 13.29 Microbuzul implicat în accident este înmatriculat în judeţul Vrancea şi era aproape plin cu pasageri. Cealaltă maşină implicată este un Renault Laguna care, conform primelor informaţii de la faţa locului, se pare că a intrat pe contrasens. Cele două persoane decedate se aflau în Renault. Autoturismul venea spre Sibiu dinspre Sebeş. La această oră echipajele SMURD încă încearcă  descarcerarea a două persoane din microbuz, prinse între fiarele contorsionate.

UPDATE ORA 13.22 Alte două persoane sunt în acest moment încarcerate în microbuzul implicat în accident. La faţa locului se află trei echipaje SMURD, 3 maşini de Salvare şi cinci echipaje de Poliţie.

Coloanele de maşini depăşesc deja câţiva kilometri pe ambele sensuri de mers.

UPDATE ORA 13.11 Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentului şi alte şapte sunt rănite. În accident a fost implicat un microbuz cu pasageri.

Traficul pe DN1 între Sibiu şi Sebeş este blocat, inclusiv înspre centura de ocolire a Sibiului.

Conform primelor informaţii accidentul a avut loc în panta de la Cristian, loc foarte cunoscut în Sibiu pentru numărul mare de accidente petrecute de-a lungul timpului.

Atât Salvarea cât şi SMURD-ul se află în acest moment în drum spre locul accidentului. Cel puţin două persoane sunt grav rănite.

Vom reveni cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite