Abonamentele tip card se extind la Tursib

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cardurile vor putea fi achiziţionate din toamnă şi de către persoanele fizice odată cu începerea noului an şcolar. Tursib-ul a decis să emită peste 1.000 de carduri după succesul experimentului efectuat în luna mai.

CITIŢI ŞI:

Sibiul singurul oraş din România care participă la proiectului ISEMOA

Primăria Sibiu face reparații la stadionul Municipal

În luna mai a acestui an, societatea de transport public în comun a demarat un proiect pilot prin care introducea abonamentul de tip card. Datorită succesului înregistrat în prima etapă, SC Tursib SA a decis acum să extindă utilizarea acestui tip de abonament prin emiterea a încă 1.000 de carduri, care va ridica numărul total de carduri active la 1.300.

Abonamentele pot fi achiziţionate de societăţile comerciale pentru angajaţi, prin intermediul unui acord încheiat cu Tursib-ul pentru acest tip de servicii. În funcţie de nevoile de deplasare ale călătorilor, cardul abonament poate fi încărcat cu diferite perioade de valabilitate. Iată pachetul oferit în prezent de SC Tursib SA pentru abonamentul card. Astfel abonament pe o lună costă 50 de lei, iar pe jumătate de lună 30 de lei. Un abonament săptămânal costă 18 lei, iar unul lunar pe ruta Sibiu – Răşinari are un preţ de 80 de lei.

„Cardul poate fi reîncărcat oricând, suportul având perioada de utilizare de 3 ani. Fiind în regim de abonament, validarea nu este obligatorie la fiecare urcare în vehicul, confirmarea achitării călătoriei realizându-se odată cu încărcarea cardului cu perioada de valabilitate”, a explicat primarul Klaus Iohannis. Cardurile sunt încărcate electronic de la sediul Tursib, pe baza unei comenzi  ce conţine o listă cu toţi angajatii ce vor beneficia de abonamente în luna ce urmează.

O altă noutate o constituie şi faptul că aceste carduri vor putea fi achiziţionate începând cu data de 15 septembrie şi de persoanele fizice. „Abonamentul card se poate emite doar în cazul persoanelor care plătesc integral tariful de transport, fără a beneficia de diverse deduceri”, a mai explicat primarul Sibiului.

 „Abonamentul card pentru persoane fizice se poate procura de la centrul de emitere din cadrul Tursib, în baza actului de identitate” – primar Klaus Iohannis.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite