Primăria Sibiu face reparații la stadionul Municipal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Promovarea celor de la Voinţa Sibiu în liga 1 de fotbal i-a făcut pe cei de la primăria Sibiu să ia decizia de a face mai multe lucrări urgente la arena pe care gruparea sibiană urmează să joace în prima divizie.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Pelici: „Voinţa Sibiu nu se teme de Steaua. Doar o respectă”

Voinţa a mai adus un jucător. Biletele cu Steaua se vând de luni

Astfel după ce săptămâna trecută primarul Iohannis a cerut clubului sibian o listă cu lucrurile care trebuiesc urgent să fie puse la punct pe stadionul Municipal, acum deja s-a stabilit şi un plan de bătaie.

„Am primit o listă de la Voinţa. Nu este vorba în primă fază de lucrări foarte mari. Acestea vor fi executate în mare parte până la primul meci al Voinţei” a spus Iohannis. Este vorba mai exact de lucrări de zugrăveli, de vopsire, dar şi de reabilitare a actualelor case de bilete. O altă noutate importantă o reprezintă faptul că primăria a decis să achiziţioneze şi aproximativ 3.000 de scaune de plastic pentru a fi montate în plus faţă de cele aproximativ 6.000 cât sunt existente la ora actuală.

„Lucrările vrem să le facem săptămâna viitoare. Legat de montarea scaunelor ne vom consulta cu cei de la Voinţa să găsim soluţia tehnică cea mai eficientă. Nu ştiu încă valoarea investiţiei dar nu este vorba, în această fază, de o sumă prea mare de bani” a mai explicat primarul Iohannis.

Voinţa Sibiu joacă pe 23 iulie primul meci în liga 1, chiar pe Municipal cu Steaua.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite