98 la sută dintre sibieni apreciază drept "foarte bună" relaţia cu Direcţia Finanţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 24 – 26 august 2011, la sediile tuturor administraţiilor financiare din judeţul Sibiu, cetăţenii au fost invitaţi de către funcţionarii publici să completeze un chestionar cu 10 întrebări cu privire la activitatea Fiscului în judeţul Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Trei brutării închise la Sibiu după controalele făcute de DSVSA

Primăria execută sibienii care nu îşi achită taxele

Primăria interzice intrarea maşinilor mari în Piaţa Mică

Au răspuns invitaţiei de a completa chestionarul un eşantion de peste 700 de respondenţi.
    

La întrebarea „cum apreciaţi activitatea Direcţiei Generale a Finanţelor a judeţului Sibiu”, 98 % dintre respondenţi o consideră „foarte bună” şi „bună”.Totodată, aceştia consideră în procent de 81 % că  activitatea instituţiei s-a îmbunătăţit continuu.
    

În ceea ce priveşte calitatea personalului instituţiei, 80 % dintre respondenţi consideră că personalul este politicos, bine pregătit şi receptiv la solicitări.
    

Site-ul instituţiei a fost vizitat de 67 % dintre respondenţi, din care peste 70 % consideră că acest site conţine informaţii utile şi bine structurate.
    

Peste jumătate dintre respondenţi utilizează metoda de depunere on-line şi solicită regulat fişa de evidenţă pe plătitor prin e-mail.
    

În general răspunsurile onorează întreaga activitate a Fiscului din judeţ, a cărui principală preocupare este perfecţionarea continuă a personalului şi îmbunătăţirea serviciilor oferite contribuabililor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite