12 străzi noi din Sibiu primesc zilele acestea canalizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sistem Yapi, firma care a realizat lucrările,  efectuează în această perioadă cuplări ale reţelei de canal menajer în tot Sibiul.

CITEŞTE ŞI:

Lucrările pe strada Câmpului aproape de finalizare

190 de sibieni somaţi să îşi ridice maşinile abandonate pe domeniul public

În următoarea săptămână se vor realiza cuplări ale canalului menajer nou amenajat în 12 locaţii din Sibiu. Dintre acestea, următoarele lucrări vor impune restricţii în trafic:
- 21 octombrie - pe strada Fabricii, vis –a –vis de zona verde; lucrările vor fi efectuate în condiţii de trafic, cu îngustarea unei benzi.
- 22 octombrie – la intersecţia străzii Octavian Goga cu strada Alexandru Vlahuţă; lucrările vor fi efectuate în condiţii de trafic, cu îngustarea unei benzi.
- În perioada 22 – 24 octombrie vor fi executate lucrări la reţeua de canalizare pe strada Metalurgiştilor, vis-a-vis de restaurantul Majestic; lucrările vor afecta o bandă de circulaţie.
- 23 octombrie – lucrări de cuplare a canalizării menajere la intersecţia străzii Vasile Cârlova cu strada Transilvaniei şi Gârlei; lucrările vor afecta o bandă de circulaţie.
- duminică, 24 octombrie – va fi efectuată cuplarea pe strada Semaforului, în dreptul benzinăriei Aral; lucrările vor afecta o bandă de circulaţie
- 27 octombrie – pe strada Ogorului, la intersecţie cu Şoseaua Alba Iulia; lucrările nu vor afecta DN1
- 28 octombrie – pe Calea Guşteriţei la intersecţia cu strada I.S. Bach
- 29 octombrie – pe strada Hipodromului la intersecţie cu strada Oituz

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite