190 de sibieni somaţi să îşi ridice maşinile abandonate pe domeniul public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul Public de Administrare al Domeniului Public şi Privat valorifică în prezent 25 de autovehicule abandonate pe domeniul public.

CITIŢI ŞI:

Programul „Rabla“ resuscitează piaţa auto sibiană

Consiliul Judeţean Sibiu taie 60 la sută din benzina pe lună

Acestea sunt în curs de valorificare ca deşeuri de fier vechi. Un număr de aproximativ 190 de proprietari de astfel de autovehicule sunt pe lista celor care au fost somaţi şi nu şi-au ridicat maşinile din spatiul public.

În prezent se lucrează la etapele premergătoare ridicării şi depozitării acestora. Serviciul specializat din cadrul Primăriei a identificat de la începutul anului şi până în prezent 521 de autovehicule abandonate pe domeniul public. După primirea somaţiei, 352 de proprietari şi-au ridicat maşina de pe domeniul public, adică mai mult de jumătate din cele identificate.

În anul 2009 au fost identificate în teren 819 autovehicule, din care 773 de proprietari şi-au ridicat maşinile de pe domniul public. Toate autovehiculele abandonate sunt înregistrate în teren atât în urma controalelor efectuate de inspectorii SPADPP, cât şi în urma sesizărilor din partea cetăţenilor.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite