Xena merge la psihiatru!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Xena, prinţesa războinică de la paşapoarte
Xena, prinţesa războinică de la paşapoarte

EFECT Seria de materiale pubiclate de „ADS Satu Mare” și „satu-mare.adevărul.ro” nu a rămas fără urmări. Comisarul șef Simona Babici va fi supusă unei reevaluări psihiatrice, împreună cu întreg personalul de la Pașapoarte.

Seria de materiale publicate, începută cu „Xena, prințesa războinică de la Pașapoarte” apărut în primul număr al săptămânalului „ADS Satu Mare” și continuată  pe satu-mare.adevarul.ro a determinat adoptarea unui set de măsuri din partea prefectului Radu Giurcă. Într-o discuție cu reporterul ADS, reprezentantul guvernului în teritoriu a declarat că va solicita reevaluarea psihiatrică a întregului personal de la Serviciul Public Comunitar pentru Evidența și Eliberarea Pașapoartelor Simple (SPCEEPS) Satu Mare.

Vezi aici seria de materiale publicate cu privire la activitatea comisarului șef Simona Babici

Satu Mare: „Xena, prinţesa războinică“ de la Paşapoarte este cercetată pentru abuz în serviciu

„Xena” face ravagii la Pașapoarte. Cinci din 13 vor să plece!

„Xena de la Pașapoarte”, iertată de DGP printr-un plic marcat „SECRET”

„Xena” a transformat Serviciul de Pașapoarte în Serviciul „Extraveral”

„Xena” de la Pașapoarte, sub tratament medical

Are o soră bolnavă psihic

Comisarul șef Simona Babici are o soră care, potrivit unor surse medicale, se află sub tratament psihiatric, în evidențele Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean Satu Mare. Potrivit acelorași surse, se pare că femeia nu a lucrat nicio zi din viață și că ar fi suferit o recădere severă după despărțirea de fostul concubin. Conform acelorași surse, o altă rudenie a șefei de la Pașapoarte ar fi fost exclusă din MAI după un an petrecut la o școală de subofițeri din țară, pe fondul unor probleme de inadaptare, de natură psihică.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite