„Xena” intră în război cu sindicatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Xena, prinţesa războinică de la paşapoarte
Xena, prinţesa războinică de la paşapoarte

Formarea unei organizații sindicale cu lider desprins din grupul potrivnic „Xenei” a pus din nou pe jar atmosfera din Serviciul Public Comunitar de Evidența și Eliberarea Pașapoartelor Simple (SPCEEPS) Satu Mare. 

Potrivit unor surse din Instituția Prefectului, comisarul șef Simona Babici, alias „Xena”, a refuzat să semneze ordinele de deplasare pentru participarea la ședința Sindicatului Național a Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) din MAI, desfășurată ieri la București. Angajații au solicitat semnături de la Instituția Prefectului, care are în subordine SPCEEPS. În final, „Xena” a cedat presiunilor prefectului Radu Giurcă și a semnat personal ordinele de deplasare. Potrivit unor surse sindicale, la București s-a decis sprijinirea în funcția de lider al micii organizații sindicale din SPCEEPS Satu Mare a unui angajat potrivnic Xenei.

Vezi aici serialul „Xena, prințesa războinică” publicat de ADS Satu Mare

Organizața sindicale a SNPPC din SPCEEPS  Satu Mare va întări mișcarea anti-Xena, care va beneficia de sprijin direct de la București. Seria de materiale publicate de satu-mare.adevarul.ro cu privire la conduita profesională și numirea dubioasă în funcție a comisarului șef Simona Babici, fără aviz medical local, precum și menținerea ei în funcție de către conducerea Direcției Generale de Pașapoarte și prefectul Radu Giurcă, în pofida gravelor acuzații și abateri disciplinare din ultimii ani, au atras atenția liderilor sindicali din București, care nu vor ca organizația sindicală sătmăreană să fie condusă de apropiații Xenei. „Sindicatul are rolul de a proteja sindicaliștii” a declarat pentru Adevărul Ionel Babuș, președintele SNPPC. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite