Scandal la biserica greco-catolică din Culciu Mare. Enoriaşii îşi cer banii de la „popa cămătaru”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de 15 enoriaşi a făcut scandal astăzi în faţa bisericii greco-catolice din localitatea Culciu Mare. Cunoscut sub numele de „popa cămătaru”, preotul Ioan Boja s-a ales cu un scandal uriaş în faţa bisericii unde slujeşte după ce enoriaşii de la care s-a împrumutat în urmă cu câteva luni şi-au cerut banii înapoi.

Citeşte şi EXCLUSIV Enoriaşii greco-catolici, lăsaţi fără case de popa din comună şi Preotul Ioan Boja trece la ameninţări

Potrivit satumareonline.ro, peste 15 persoane care susțin că au fost înșelatede preotul greco-catolic Ioan Boja din Culciu Mare s-au dus astăzi să-și ceară banii pe care i-au dat cu împrumut şi pe care nu i-au mai primit înapoi. Enoriașii revoltați s-au „înarmat” cu pancarte și au făcut scandal în faţa bisericii. Preotul speriat s-a urcat în maşină, însă nu a fost lăsat să plece, aşa că a intrat în Casa Parohială, unde s-a baricadat.
În ultimele 12 luni, cazul preotului a devenit cunoscut după nemulţumirile păgubiţilor. Aceştia susţin că nu se vor lăsa până nu-şi vor primi banii înapoi. Preotul Boja a luat bani, în ultimii ani, împrumut de la enoriaşi şi nu i-a mai returnat.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite