Satu Mare: S-a izbit cu mașina de un podeț și a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetățean maghiar în vârstă de 52 de ani și-a pierdut viața, sâmbătă, la scurt timp după ce s-a izbit cu mașina personală de un podeț aflat pe partea dreaptă a direcției de mers din localitatea Petrești.

Citește și: Un tânăr de 19 ani a murit carbonizat într-un accident cumplit petrecut azi noapte în localitatea Ianculești

Mihaly Szilagyi a suferit răni grave în urma impactului cu podețul fiind transportat în comă la spitalul din Carei unde, la scurt timp, a decedat. Potrivit polițiștilor șoferul circula imprudent. „Din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit că șoferul conducea cu viteză iar carosabilul era umed. La un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit de un podeț. Șoferul s-a rănit grav fiind dus la spitalul din Carei unde a intrat în comă iar la scurt timp a murit“, a declarat Ana Lăpuștea Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție. Accidentul a avut loc în jurul orei 19.00.

Mașina a luat foc
La scut timp după impactul mașinii cu podețul, autoturismul a luat foc, un echipaj de pompieri de la secția din Carei intervenind la stingerea incendiului. „Autoturismul era dotat cu instalație GPL iar la impact a luat foc“, a spus și Aurel Ulici, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare. În urmă cu două săptămâni, un tânăr de 19 ani a ars de viu pe același tronson după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un copac. Autoturismul, dotat cu instalație GPL, a luat foc iar băiatul nu a mai putut fi salvat.  

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite