Satu Mare: Un tânăr de 19 ani a murit carbonizat într-un accident cumplit petrecut azi noapte în localitatea Ianculești.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani din Carei a murit azi noapte într-un cumplit accident de circulație petrecut în localitatea Ianculești iar o tânără de 19 ani din Pișcolt a fost rănită grav după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac și a luat foc. Alți doi tineri de 19 respectiv 21 de ani au suferit răni ușoare.

Viteza excesivă la volan a făcut azi noapte patru victime într-un cumplit accident de circulație petrecut în jurul orei 1.15 în localitatea Ianculești. Patru tineri cu vârste cuprinse între 19 și 21 de ani s-au izbit, cu mașina cu care circulau, violent de un copac aflat pe marginea șoselei. În urma impactului, autoturismul a luat foc, în incendiu pierzându-și viața Cristian S., de 19 ani din Pișcolt, pasager în autoturism.  

Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul Bogdan P., de 19 ani din Pișcolt care circula cu viteză iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit de un copac aflat pe marginea șoselei. În urma impactului mașina a luat foc, pompierii din Carei intervenind pentru stingerea incendiului. În accident a murit carbonizat tânărul Cristian S., de 19 ani. Rănită grav, Alina C., de 19 ani tot din Pișcolt, a fost transportată de urgență la spital. Șoferul și un alt pasager, Sergiu C., de 21 de ani, au scăpat cu răni ușoare. Autoturismul a fost distrus în totalitate.


Vom reveni cu amănunte 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite