Pedelistul Ulici a fentat suspendarea cu un concediu medical!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Maier, directorul Direcției Generale a Finanțelor Publice Satu Mare
Dan Maier, directorul Direcției Generale a Finanțelor Publice Satu Mare

Inspectorul Ioan Ulici, fostul director adjunct al Direcției Generale a Finanțelor Publice Satu Mare, a intrat în concediu medical cu o zi înainte de emiterea deciziei de suspendare a sa din funcție. Ulici este trimis în judecată pentru trafic de influență și instigare la luare de mită.

Ioan Ulici a intrat în concediu medical cu doar o zi înainte ca Dan Maier, directorul Direcției Generale a Finanțelor Publice (DGFP) Satu Mare să emită decizia de suspendare a fostului său adjunct din funcția de inspector în cadrul compartimentului de Control al instituției.

Citește aici articolul ”Lege ignorată. Pedelistul Ulici, trimis în judecată, menținut în funcție”


„Ulici este suspendat și se află în concediu medical. Am emis decizia de suspendare din activitate, i-am transmis-o prin poștă și el nu a venit la servici” a afirmat Dan Maier. Potrivit afirmațiilor sale, suspendare a fost emisă pe baza deciziei de la ANAF, unde s-a cerut o poziție vizavi de informarea DNA, cu privire la trimiterea în judecată a inspectorului. „Am emis decizia de suspendare începând cu data de 14 decembrie. Domnul Ulici se află în concediu medical din 13 decembrie” a declarat Maier. Suspendarea lui Ulici va deveni activă doar în momentul în care acestuia îi va înceta concediul medical. Maier nu a precizat de ce boală suferă fostul său adjunct.

Potrivit DNA, în 2010, Ioan Ulici, în calitatea de director adjunct al DGFP Satu Mare a intervenit pe lângă inspectorul general școlar Mariana Popa pentru ca aceasta să dispună plata unor sume de bani către societatea Naţional Co&Ing SRL Negreşti Oaş, administrată de Vasile Ștrango. Banii reprezentau contravaloarea unor lucrări de reabilitare executate de societatea negreșteană la instituții de învățământ din județ.
La solicitarea lui Ulici, Popa a deblocat sumele către societate doar după ce Ștrango a donat 3% din valoarea lucrărilor, 3000 de lei, către PDL. Ioan Ulici este soțul trezorierei PDL Satu Mare Cristina Ulici.

Citește și „EXCLUSIV Secretele pedelistei Mariana Popa! Palat de 200.000 de euro, ascuns de fosta șefă a învățământului sătmărean”



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite