Marian Dănilă – Ziua Judecății! Soarta „profului trăsnit” va fi decisă în această săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorul Marian Dănilă, cercetat pentru 13 capete de acuzare de Comisia de disciplină a Colegiului Național „Mihai Eminescu”, își va afla soarta înainte de sfârșitul vacanței de iarnă.

Membrii comisiei de disciplină ai colegiului sătmărean sunt pe cale să finalizeze ancheta în cazul profesorului „trăsnit” de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, cea mai titrată instituție de învățământ din județul Satu Mare. Gheorghe Popdan, președintele comisiei, profesor de sport al instituției de învățământ, a declarat pentru „Adevărul” că ancheta, în cadrul căreia au fost audiați elevi, părinți dar și profesori ai colegiului, va fi finalizată înainte de începerea școlii.

„Nu pot să divulg capetele de acuzare și nu pot să vă spun mai nimic. Cert este că vom avea un rezultat al anchetei până la sfârșitul vacanței” a declarat Gheorghe Popdan. Profesorul Dănilă nu a putut fi contactat pentru declarații. Conducerea liceului refuză să comenteze situația înainte de finalizarea anchetei.

Profesorul „YouTube”, în conflict cu liceenii de la „Eminescu”

Profesorul „trăsnit“ rămâne la catedră

Profesorul de logică și filozofie Marian Dănilă este cel mai controversat profesor sămărean. Dascălul s-a făcut remarcat prin postări pe YouTube și blogul personal, care au declanșat un veritabil război între el și elevi, care îl amenință pe blog, refuză să se lase  evaluați la ore și îi mursdăresc și zgârie mașina.





Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite