Judecătorii au prelungit mandatul de arestare a lui Doru Tukacs şi gaşca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul interlop sătmărean, Dorel Tukacs, şi gaşca sa, au primit mandat de arestare preventivă pentru alte 30 de zile, după ce la mijlocul lunii ianuarie aceştia au fost prinşi la Deva şi arestaţi preventiv la Hunedoara.

Citeşte şi Cel mai cunoscut interlop din Satu Mare a fost arestat la Hunedoara

Gruparea condusă de cunoscutul interlop sătmărean, Doru Tukacs şi Andrei Dărămuş, un fost campion naţional la box şi luptător de K1 din Alba, a fost trimisă ieri în faţa instanţei Tribunalului Hunedoara, cu propunere de prelungire a duratei arestării preventive, mandat ce s-a emis pe numele lor la mijlocul lunii ianuarie.

image

Tukacs şi gaşca au fost arestaţi preventiv la mijlocul lunii ianuarie, fiind prinşi la Deva. Membri reţelei infracţionale au fost aduşi în cătuşe la Tribunalul Hunedoara în cursul zilei de ieri, din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.
După laurea primei măsuri de arestare preventivă pentru 29 de zile la mijlocul lunii ianuarie, inculpaţii au făcut recurs şi au cerut instanţei să fie judecaţi în stare de libertate.

image

"Instanţa a admis sesizarea privind prelungirea măsurii arestării preventive formulată de DIICOT – Biroul Teritorial Hunedoara şi a dispus prelungirea măsurii arestării preventive cu 30 de zile, a celor 16 inculpaţi. Inculpaţii au declarat recurs, urmând ca dosarul să fie înaintat Curţii de Apel Alba Iulia în vederea soluţionării recursurilor", declară Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite