FOTO VIDEO Beni Țânțaș, beizadeaua milionarului Vasile Țânțaș, cercetat pentru tăinuire și lăsat fără Bentley

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beniamin Țânțaș este cercetat pentru tăinuire
Beniamin Țânțaș este cercetat pentru tăinuire

Beniamin Țânțaș, unul dintre fiii milionarului oșean Vasile Țânțaș, a rămas fără un Bentley Continental furat din Italia, autoturism evaluat la 80.000 de euro. Țânțaș este cercetat pentru tăinuire la furt.

La volanul autoturismului, oprit în trafic marți, în jurul orei 12.30, de polițiștii de frontieră din Negrești-Oaș, județul Satu Mare, se afla Mihai J., de 34 de ani. „În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că autoturismul figurează ca bun căutat pentru confiscare de către autorităţile italiene, încă de la începutul anului 2011” se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei. Potrivit sursei citate, conducătorul auto a declarat că autoturismul i-a fost încredinţat spre folosire de către o altă persoană, iar actele de identificare ale mașinii se află la proprietar.


Surse oficiale din Poliția de Frontieră Satu Mare susțin că în urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că autoturismul confiscat și reținut în curtea Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș îi fusese încredințat șoferului de Beniamin Țânțaș, fiul milionarului oșean Vasile Țânțaș din Negrești-Oaș, patronul firmei Beny Alex, implicat în scandalul „băieților deștepți” ai energiei. Beniamin este cercetat pentru tăinuire la furt.

Clanul Țânțaș, pericol pe șosele

Beni Țânțaș este autorul moral al unui accident tragic produs în Constanța, în urma căruia polițistul Cristian Georgian Dobrilă, aflat pe motocicletă și lansat în urmărirea unui autoturism Mercedes S Classe condus de Beniamin, a rămas paralizat. Polițistul se află încă în recuperare după accident și speră că va putea umbla din nou.

Natalia Mateuţ şi iubitul au băgat un poliţist în spital

Poliţistul rămas invalid în urmărirea beizadelelor Beniamin Ţânţaş şi Natalia Mateuţ speră să urce din nou pe motocicletă


Darius Țânțaș, fratele lui Beniamin a fost condamnat în această săptămână la șase ani de închisoare cu executare pentru omor din culpă, după ce a ucis un om într-un accident pe care l-a provocat pe raza localității Ciuperceni în 2008. Darius conducea cu peste 160 km pe oră în localitate când a izbit din spate autoturismul în care se afla victima. Citește mai multe detalii aici.
 

Bentley Continental de 80.000 de euro furat din Italia, în parcul auto al familiei Țânțaș
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite