Criminalul sătmărencei de 74 de ani s-a spânzurat în arestul poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Varga Iosif, de 42 de ani, bărbatul  care a ucis-o ieri cu sânge rece pe Ileana Şutac, de 74 de ani, a murit azi dimineaţă în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Surse din cadrul IPJ au afirmat că bărbatul s-a spânzurat.

Citeşte şi O sătmăreancă de 74 de ani a fost ucisă pentru un lănţişor de aur 

Varga Iosif autorul crimei de lângă lacul Cubic a fost prins de poliţiştii sătmăreni azi dimineaţă în jurul orei 4.50 pe raza municipiului Satu Mare. Bărbatul a fost încarcerat în arestul poliţiei iar în jurul orei 6.00 a fost găsit fără suflare în arest. Poliţiştii au chemat o ambulanţă însă asitenţii nu l-au mai putut salva. „După aproximativ 20 de minute de la încarcerare, reţinutul a fost găsit în stare de inconştienţă. Personalul de serviciu i-a acordat primul ajutor şi a solicitat intervenţia Serviciului de Ambulanţă, care a încercat resuscitarea, constatând în cele din urmă decesul persoanei reţinute“, a declarat Camelia Borz, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare.

Aceasta a mai menţionat că la nivelul arestului s-a constituit o echipă de cercetare condusă de procurorul şef secţie urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, pentru stabilirea condiţiilor în care a survenit evenimentul.

Cadabrul bărbatului a fost depus la morga spitalului judeţean pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei morţii. 

Personalul de serviciu al arestului, cercetat

Conducerea IPJ Satu Mare a dispus şi cercetarea personalului de serviciu din cadrul Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv. „S-a constituit o comisie care va verifica modul în care agenţii de serviciu şi-au desfăşurat activitatea în timp ce reţinutul a murit“, a mai precizat Camelia Borz.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite