O sătmăreancă de 74 de ani a fost ucisă pentru un lănţişor de aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O sătmăreancă de 74 de ani a fost ucisă cu sânge rece cu patru lovituri de cuţit. Autorii i-au târât trupul zeci de metri în zona lacului Cubic şi l-au acoperit cu iarbă şi crengi uscate. Anchetatorii îi caută pe făptaşi.

Ileana Şutac a plecat de acasă aseară în jurul orei 19.00. „Avea grijă de o bătrânică din cartierul 14 Mai. Aseară a plecat să-i ducă nişte supă şi nu s-a mai întors. Am sunat la femeia la care trebuia să ajungă şi când mi-a spus că nu a sosit la ea am simţit că s-a întâmplat ceva“, a declarat Anamaria Bacsadi, de 40 de ani, fiica femeii. Autorii i-au smuls lânţişorul de aur de la gât şi cerceii din ureche.  

I-a găsit sandalele pline de sânge în tufişuri
Anamaria Bacsadi a mai precizat că dimineaţă la prima oră a pornit în căutarea mamei sale împreună cu doi băieţi care muncesc în cimitirul de lângă lac. „Am rugat doi muncitori din cimitirul de lângă lac să vină să mă ajute. La un moment dat i-am găsit sandalele pline de sânge în tufişuri şi mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva oribil. Am sunat la poliţie iar poliţiştii au găsit-o ascunsă în tufişuri. Era aşa de bine acoperită cu crengi şi frunză încât a fost cu greu scoasă“, a mai spus, Anamaria Bacsadi. Vasul cu mâncare  a fost găsit la câţiva metri depărtare. „Găletuţa în care transporta supa a fost găsită la câţiva metri distanţă de locul în care a fost găsită mama moartă. Au avut timp să stea să mănânce“, a mai spus printre lacrimi femeia.

Patru înţepături de cuţit
Pe corpul victimei anchetatorii au găsit patru înţepături de cuţit. „Esta clar vorba de o crimă. Autorii au folosit o armă albă, probabil un cuţit. Înţepăturile i-au fost aplicate în zona pieptului. Facem cercetări pentru a-I găsi pe făptaşi“, a declarat Marius Gânţă, specialist în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Satu Mare. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judeţean.





Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite