(VIDEO) Au furat piesa de relansare a Corinei?!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

LaVive, o tânără trupă pop din Germania, cântă noua piesă a Corinei, „No Sleepin' “. Pe forumurile dedicate subiectelor muzicale s-a vehiculat ideea conform căreia, chiar vedeta originară din Satu Mare ar fi fost cea care s-ar fi „inspirat“. Mai mult, piesa Corinei a fost cântată chiar în finala celebrului concurs „Popstars“ din Germania.

CITEŞTE ŞI - (VIDEO) Corina, „o tânără extravagantă şi o mamă grijulie“

Corina nu a fost însă singurul artist român „copiat“.  LaVive, trupa care a castigat concursul Popstars din Germania, a ales sa includă pe albumul de debut patru piese ce aparţin celor mai în vogă artişti români: Connect-R, Corina, Akcent şi Fly Project, iar singleul de debut ales spre promovare de fete este No Time for Sleeping, melodia cu care Corina a revenit în industria muzicală după o pauză de doi ani. 

Piesa a fost compusă de Bogdan Albulescu, Joanna Oegar (JJ), Serban Cazan şi Smiley fiind lansată de Corina pe 25 octombrie. No sleepin' a fost lansată pentru prima dată în Germania, ca piesă centrală a ediţiei 2010 Popstars Germania, se arată într-un comunicat al Roton. Albumul trupei de fete LaVive, castigatoare a celui de-al 9-lea sezon al popularului show Popstars din Germania, a fost lansat pe 17 decembrie.

Corina Monica Bud s-a născut în 26 ianuarie 1980 la Satu Mare. A absolvit două facultăţi, ASE-ul şi de Drept la Bucureşti. În muzică, a debutat în 2004 cu albumul „Noi doi“, produs de Marius Moga. Piesa care îi dă titlul albumului a fost pe locul 4 în RomanianTop 100. După „Noi doi“, au mai urmat alte patru albume. Cântă muzică pop, dance, R&B. De doi ani a devenit mămică.

Imagini incendiare în videclipul Corinei 

Casa de discuri a vedetei originare din Satu Mare a postat recent pe You Tube câteva imagini din videoclipul piesei No Time for Sleeping, ce va fi lansat oficial în aceste zile.

Corina nu mai stă pe bară, dansează la ea

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite