(VIDEO) Corina, „o tânără extravagantă şi o mamă grijulie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artista originară din Satu Mare se întoarce în industria muzicală, după ce timp de doi ani s-a dedicat jobului de mămică. Aceasta spune că va concerta şi în Satu Mare, începând de luna viitoare, când se dă startul promovării celei mai noi piese „No sleepin'. 

Corina Bud a decis să-şi schimbe stilul muzical, să adopte ţinute mai îndrăzneţe şi să pornească „motoarele“ pentru a-şi relansa cariera. Artista,  originară din Satu Mare, a abandonat muzica în urmă cu doi ani pentru „cariera" de mămică. Acum, Corina Bud a revenit în showbiz cu un nou stil, o imagine mai excentrică, cu o siluetă de invidiat şi cu o nouă melodie. Cea mai recentă piesă a artistei se numeşte „No sleepin'" şi a fost realizat în colaborare cu HaHaHa Production, firmă deţinută de cântăreţul Smiley.  Single-ul este deja difuzat la radio şi în cluburi.  „Ne pregătim pentru filmarea videoclipului, chiar în aceste zile am lucrat la coregrafie, iar de luna viitoare vom începe şi promovarea, respectiv concertele. Probabil voi ajunge şi în Satu Mare, îmi doresc acest lucru“, spune artista. Cântăreaţa şi-a propus să promoveze o imagine punk burlesque. „Noua imagine este una proaspătă rebelă, delicat-incisivă, sexy, uşor excentrică şi mult mai feminină. Această imagine se va regăsi şi în clipul piesei «No sleepin'», o piesă popdance, cu influenţe sinthpop“, spune Corina.

Între „jobul“ de părinte şi cel de artistă

Acum, artista are două „slujbe“: de cântăreaţă şi de mămică. În urmă cu doi ani, Corina a dat naştere unui băieţel căuia i-a dat numele Ioan Robin, răsfăţat de bunicii din Satu Mare. „Chiar weekendul trecut am fost la Satu Mare. Am stat doar două zile, din păcate, pentru că sunt prinsă cu pregătirile pentru videoclip. Am fost la părinţii mei , am fost la ţară să îmi văd părinţii, bunicii şi rudele. Eu am foarte multe verişoare cu care ţin legătura. Robin îi adoră pe bunici, în vară am petrecut mai mult timp la Satu Mare“, dezvăluie Corina. Aceasta spune că, chiar dacă locuieşte în Bucureşti de aproape 12 ani, se consideră în continuare ardeleancă. „Am rămas ardeleancă, nu m-am schimbat deloc, mie îmi plac ardelenii pentru că sunt oameni frumoşi. Voi veni la Satu Mare să concertez de câte ori am ocazia, pentru că şi fanii mei din Satu Mare sunt speciali pentru mine“, mai spune Corina. Cum a petrecut Corina ultimii doi ani? „Am crescut împreună cu Robin, am învăţat, am călătorit, am cântat pentru mine şi pentru fiul meu. Copilul meu este adorabil. Cântâm, desenăm, citim poveşti, ne plimbăm, ne jucăm şi creştem împreună“, a povestit, mândră, mămica. Cum a schimbat-o experienţa de mamă? „Aşa cum le maturizează şi le îmbogăţeşte pe toate femeile când au un copil. Am rămas, totuşi, o tânără îndrăzneaţă şi extravagantă, chiar dacă acasă sunt o mamă grijulie şi responsabilă", a mai mărturisit Corina.


Corina Monica Bud (fostă Ciorbă) s-a născut în 26 ianuarie 1980 la Satu Mare. A absolvit două facultăţi, ASE-ul şi de Drept la Bucureşti. În muzică, a debutat în 2004 cu albumul „Noi doi“, produs de Marius Moga. Piesa care îi dă titlul albumului a fost pe locul 4 în RomanianTop 100. După „Noi doi“, au mai urmat alte patru albume. Cântă muzică pop, dance, R&B. De doi ani a devenit mămică.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite