Sf. Valentin ieftineşte cazarea la hotelurile de pe Semenic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra şi Christi sărbătoresc „Ziua Îndrăgostiţilor“
Alexandra şi Christi sărbătoresc „Ziua Îndrăgostiţilor“

Hotelurile şi-au adaptat ofertele pentru îndrăgostiţii care vor să-şi declare dragostea departe de casă. Sărbătoarea americană adoptată de tinerii reşiţeni umple magazinele de inimioare şi agenţiile de turism de oferte romantice.

Cititi si:

Căsătoria de probă, ofertă pentru tinerii îndrăgostiți

Operatorii de turism s-au gândit din timp la Ziua Îndrăgostiţilor şi au găsit fel de fel de modalităţi pentru a-şi atrage clienţii. Fie că au redus preţurile la cazare sau au pregătit meniuri speciale, hotelierii sunt convinşi că în data de 14 februarie vor avea mulţi clienţi, mai ales că Ziua Îndrăgostiţilor va fi la sfârşit de săptămână. „Pentru Sfântul Valentin am redus preţul cazării cu 15 la sută, iar clienţii deja şi-au făcut şi rezervări“, spune Paul Dumitrache, administrator Vila Andra de pe Semenic.

Cadouri specifice
Cuprinşi de sărbătoarea Sfântului Valentin, hotelierii lansează oferte speciale pentru o seri romantice pe munte. „Noi oferim o seară specială cu un bufet suedez cu specific românesc, iar preţul este de 100 de lei pentru cuplu. Preţul include şi o cafea, o apă minerală şi suc sau bere la alegere“, a declarat Daniel Cizmaş, administrator Alpin Trans Semenic.  Alexandra şi Christi formează un cuplu de peste doi ani. Pentru ei „Ziua Îndrăgostiţilor“ este specială, dar cei doi adoră să-şi facă aproape în fiecare zi cadouri. „De Sfântul Valentin vom petrece ziua împreună, mai ales că este weekend. Dar deocamdată nu pot să divulg ce mi-am propus să-i cumpăr lui Christi. E surpriză“, spune tânăra Alexandra.
Pentru cuplurile care nu vor avea posibilitatea să meargă pe munte sau în ţări străine, magazinele au scos pe rafturi cadouri specifice zilei de 14 februarie. „Şi sezonul trecut am ieşit pe piaţă cu cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor. Preţurile pleacă de la opt lei şi ajung la 250 de lei“, spune Alina Bunda, patron magazine.

Cadouri pentru îndrăgostiţi
Cele mai populare cadouri pentru Sf Valentin sunt felicitările cu poezii de dragoste, cutiile de ciocolată în formă de inimioară, jucăriile de pluş şi accesoriile de culoare roşie. Sărbătoarea autohtonă a îndrăgostiţilor, „Dragobetele“, se sărbătoreşte şi ea de cuplurile reşiţene, motiv pentru care cadourile romantice vor fi toată luna la mare căutare.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite