PEDOFILIE "Sânge de taur" şi ţigări în schimbul partidelor de sex cu băieţi de 12 ani, instituţionalizaţi în Centrul de Plasament "Speranţa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Reşiţa şi-a potolit straniile pofte sexuale cu copii instituţionalizaţi. Bărbatul de 29 de ani a fost arestat preventiv şi răspunde în faţa legii pentru infracţiunea de act sexual cu un minor.

Costel Radu a văzut în copiii instituţionalizaţi în Centrul de plasament „Speranţa” din Reşiţa ţintele perfecte pentru ca el să-şi satisfacă fanteziile sexuale pedepsite de lege. Totul a început în urmă cu doi ani.

CITEŞTE ŞI:

Monstrul pedofil, apărat de mamă, acuzat de fiu

Eliberat de justiţia română, un pedofil a recidivat fără milă: a violat şi a obligat să se prostitueze tinere de 14 ani, racolate pe Internet


„L-am cunoscut pe numitul Costi pe Internet. Am întreţinut mai multe raporturi sexuale anale şi orale cu el, eu fiind partea pasivă. În doi ani am întreţinut acte sexuale de patru ori şi am primit 50 de lei”, a mărturisit organelor de cercetare penală, Ovidiu Frenţiu, care între timp a ajuns la vârsta majoratului şi are acum calitatea de inculpat în acelaşi dosar. Asta pentru că, în ziua de 20 mai a acestui an, la solicitarea pedofilului, l-a condus în patul acestuia pe un băiat de 12 ani, şi el instituţionalizat la Centrul „Speranţa”. „Mi-a spus să-i fac rost de un tânăr să se culce cu el, că o să-i dea ţigări şi bani. Costi nu s-a ţinut însă de cuvânt şi nu i-a dat niciun ban”, a mai declarat tânărul anchetatorilor.


Costel Radu a făcut o pasiune pentru copiii instituţionalizaţi

image

Băiatul de 12 ani care a căzut victimă poftelor pedofilului a povestit şi el procurorului prin ce umilinţă a trecut. „Ovidiu Frenţiu mi-a propus să întreţin raporturi sexuale anale cu un individ pe nume Costi şi voi primi în schimb ţigări şi bani. Eu am fost de acord. Costi mi-a dat să beau «Sânge de taur» şi ţigări. Am întreţinut raporturi sexuale orale şi anale aproximativ cinci minute. După ce am fumat, am mers din nou în cameră şi am întreţinut realaţii sexuale anale, dar nu mi-a dat niciun ban”, a mărturisit băieţelul de 12 ani.

Mărturiile victimelor „monstrului” pedofil

Fapte recunoscute
Pedofilul abia se încălzise însă şi, câteva ore mai târziu, asigurându-l pe minor că-şi va respecta promisiunile, l-a convins să revină în patul său. Au repetat scenele de sex, dar copilul a plecat din nou dezamăgit şi a povestit prin ce a trecut colegilor din centru şi chiar personalului care lucrează acolo. Până la arestarea pedofilului nu a mai fost decât un pas.



Pedofilul este dezamăgit de performanţele sale sexuale

image

„Recunosc că am întreţinut raporturi sexuale cu minorul, dar au durat puţin timp, aproximativ 2-3 minute. În după-amiaza aceleeaşi zile am întreţinut cu minorul relaţii sexuale orale pentru scurt timp, aproximativ un minut. Nu i-am promis că-i voi da bani, i-am oferit numai vin şi ţigări. Nu am ştiut că minorul avea 12 ani, am apreciat că are 15. Recunosc şi regret cele întâmplate”, a spus Costel Radu.  În referatul care a însoţit propunerea de arestare preventivă, procurorul a reţinut un aspect foarte important, şi anume că pedofilul a mai contactat şi alţii copii din centru în acelaşi scop, chiar dacă ştia că pe numele său începuse deja urmărirea penală. ;

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite