Cine este şeful Poliţiei Moldova Nouă, implicat în dosarul luării de mită de la Curtea de Apel Timișoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul Nicolae Sava este de mai mulți ani șeful de post al Poliției din orașul Moldova-Nouă. Acesta a intermediat luarea de mită de către vicepreședintele Curții de Apel Timișoara, însă din primele date, se pare că acesta ar fi lucrat pentru procurorii anticorupție.

Nicolae Sava este căsătorit, are doi copii și a absolvit cursurile Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București, în 1997. De asemenea, are cursuri postuniversitare pe științe penale și management. S-a încadrat în Ministerul Administrației și Internelor pe data de 12 iulie 1997. Comisarul Nicolae Sava este cel care s-a întâlnit cu soția judecătorului, notarul Ramona Șerban, ca să îi dea banii în schimbul dosarului care ar fi urmat să ajungă pe rolul Curții de Apel.


Nicolae Sava

Potrivit unor surse din interiorul anchetei, cei 50.000 de euro, ceruţi drept mită de judecător sunt în biroul sigilat al notarului Ramona Şerban, soţia judecătorului reţinut. „A fost o adevărată ţigănie. Mai întâi trebuia să se dea la mall, apoi pe stradă. Banii sunt în biroul sigilat", au declarat surse din cadrul anchetei. Potrivit aceloraşi surse, cazul este unul extrem de complex, putând avea un efect „de domino".

UPDATE Vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara, Cătălin Şerban, acuzat de DNA de luare de mită


Denunţătorul vicepreşedintelui Curţii de Apel Timişoara, autorul unui carnagiu în care au murit trei tineri FOTO

Declaraţia de avere a vicepreşedintelui Curţii de Apel Timişoara,anchetat de DNA pentru luare de mită: salariu de peste 10.000 de lei lunar

image

Citeşte şi:
Un bărbat urmărit internațional, încătușat în centrul Bacăului

Trebuie precizat că la această oră, comisarul este la Postul de Poliție din Moldova-Nouă, el nefiind reținut, așa cum s-a vehiculat inițial. „Nu vă pot divulga amănunte, pentru că ancheta este în curs de derulare, dar ceea ce vă pot spune este că ofițerul este la serviciu în această dimineață”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite