Polițiștii de frontieră sunt pe urmele fugarilor contrabandiști care au refuzat să se predea, deși s-a făcut uz de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii sunt pe urmele fugarilor
Polițiștii sunt pe urmele fugarilor

Fugarii care aseară au refuzat să oprească la somația cu focuri de armă a frontieriștilor nu au fost prinși nici la această oră. Doi au apucat să treacă ilegal granița cu Serbia, iar a treia persoană s-a refugiat în Socol. Acum, polițiștii au cerut ajutorul colegilor din țara vecină. 

Singurele informații despre cei trei fugari pe care le au polițiștii până în acest moment sunt datele furnizate de cel de al patrulea contrabandist, care are 18 ani, și a fost prins după ce frontieriștii au făcut uz de armele pe care le aveau în dotare. Cele patru persoane transportau mai multe colete voluminoase și au fost observați de oamenii legii în apropierea malului Nerei, pe raza localității Socol.

CITEȘTE ȘI: Focuri de armă la frontiera cu Serbia! Poliţiştii au folosit pistoalele ca să îi oprească pe contrabandişti

Politistii au trecut la urmarirea si somarea prin voce a persoanelor. Din pricina faptului ca acestea nu s-au supus, au facut uz de armamentul din dotare in conditiile legii, executand patru focuri de avertisment in plan vertical.

    „Drept urmare, politistii au retinut o persoana si coletele abandonate, doua persoane au trecut frontiera in Republica Serbia, iar cealalta a fugit in localitatea Socol”, a spus Alina Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al IJPF Caraș-Severin.

    Persoana retinuta a fost identificata ca fiind un tânăr, de doar 18 ani, domiciliat in localitatea Socol, judetul Caras-Severin.

    În urma verificarilor, in interiorul coletelor au fost gasite 83.360 tigari netimbrate marca Marble., in valoare de aproximativ 33.344 lei.

         Pe numele tânărului, s-a intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de contrabanda calificata si evaziune fiscala, iar tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite