Focuri de armă la frontiera cu Serbia! Poliţiştii au folosit pistoalele ca să îi oprească pe contrabandişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avizele medicale pentru permisul de port armă se obţin pe şpagă
Avizele medicale pentru permisul de port armă se obţin pe şpagă

În seara zilei de sâmbătă, poliţiştii de la graniţa cu Serbia, pe raza localităţii Socol au observat în zona de frontieră patru persoane care aveau asupra lor mai multe colete voluminoase. Le-au somat verbal să se oprească, dar acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că oamenii legii au făcut uz de armă. În cele din urmă au reuşit să prindă o singură persoană, celelalte trei trecând ilegal graniţa.

Frontieriştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical pentru că persoanele au refuzat să se oprească deşi au fost somate verbal. Conflictul s-a consumat sâmbătă, în jurul orei 17.00, atunci când, un grup format din patru contrabandişti a încercat să treacă ilegal frontiera cu Serbia. Acestea aveau asupra lor mai multe colete voluminoase şi, de teamă că ar putea rămâne fără marfă, au încercat să scape de oamenii legii şi au fugit atunci când li s-a cerut să oprească.

Frontieriştii însă, au făcut uz de armă şi au reuşit să prindă una dintre persoanele fugare. „Nicio persoană nu a fost rănită. Cercetările continuă în acest moment. Probabil că, vom lua legătura cu poliţiştii de la graniţă din statul vecin, ca să vedem dacă i-au prins. Dacă nu, cercetările vor continua pe baza informaţiilor furnizate de persoana care a fost deja reţinută”, a spus Alina Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră din Caraş-Severin. Persoana prinsă avea un colet asupra ei, însă deocamdată nu se cunoaşte cantitatea de ţigări pe care o transporta.

 




Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite