Un bărbat s-a înecat în acest weekend în Barajul de acumulare Secu din Caraş- Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost găsit mort în apele lacului Secu. Acesta a înotat până la jumătatea lacului şi apoi nu a mai fost văzut. La faţa locului au venit pompierii care l-au căutat timp de câteva ore pe reşiţean.Acesta a fost transportat la morga spitalului din Reşiţa.

Sfârşitul acesta de săptămână a fost unul tragic pentru un bărbat din Reşiţa care a fost găsit mort în apa Barajului de acumulare de la Secu. „Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat s-ar putea să se fi înecat în Barajul de acumulare Secu. Ş.Nicolae, în vârstă de 64 ani, a înotat până la jumătatea lacului după care nu a mai fost văzut”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, pentru Adevărul de Seară Reşiţa.

Citeşte şi : "Bărbat găsit împușcat la marginea pădurii, după o partidă de vânătoare [VIDEO]"

La faţa locului a intervenit un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş – Severin. Dupâ câteva ore de căutare cadavrul a fost găsit în zona  cunoscută sub denumirea de Peninsulă.

„În cauză nu sunt suspiciuni de omor, cadavrul fiind transportat la morga Spitalului Judeţean din Reşiţa pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului”, a mai spus purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţulul Caraş- Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite