EXCLUSIV: Sexy vampirița Lena Rohozneanu va juca într-un film alături de Nicholas Cage

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violeta lui Bote alături de Lena Rohozneanu
Violeta lui Bote alături de Lena Rohozneanu

Lena Rohozneanu a plecat împreună cu Violeta lui Bote la Bucureşti şi se pregătesc să joace în filmul lui Nicolas Cage, dar înainte de aceasta va face o excursie în Statele Unite ale Americii, unde concurează pentru titlul de cea mai sexy vampiriță din lume.

Manechinul reşiţean a luat drumul capitalei, însoţită de Violeta lui Bote. Frumoasa bănăţeancă pleacă optimistă şi este încântată că va juca o secvenţă alături de Nicolas Cage, deși trebuie să mai aștepte până când se întoarce din SUA. Sexy vampirița apare în partea a doua a filmului „Ghost Rider”, alături de câștigătorul unui premiu Oscar, Nicholas Cage.

Lena Rohozneanu

”Este o onoare pentru mine să am ocazia să joc într-un astfel de film. Acum sunt în drum spre Bucureşti şi mă pregătesc de plecarea spre S.U.A. Rolul va fi o premieră pentru mine. Până acum nu am mai avut ocazia să primesc un rol într-un film, mai ales unul cu Nicolas Cage”, spune mândră reșițeanca.

Reşiţeanca Lena Rohozneanu luptă cot la cot cu cele mai sexy vampiriţe: Bianca și Violeta lui Bote


Cea mai sexy vampiriță din lume

Până să ajungă lângă Nicholas Cage, Lena mai trebuie să aibă puțină răbdare. Asta pentru că, în SUA o așteaptă o competiție dificilă și o luptă la sânge pentru titlul de cea mai sexy vampiriță din lume.

image

CLIK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Competiția are loc pe data de 30 octombrie. Peste ocean, Lena, alături de alte 12 vampirițe românce, va petrece 10 zile în Las Vegas, unde va avea loc finala concursului, dar și în Los Angeles, New York, Atltantic City şi Palm Springs. Printre vampiriţele cu care frumoasa doamnă Rohozneanu se luptă pentru celebritatea mondială sunt Violeta și Bianca lui Bote.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite