EXCLUSIV Reşiţeanca Lena Rohozneanu luptă cot la cot cu cele mai sexy vampiriţe: Bianca și Violeta lui Bote

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manechinul reşiţean se pregăteşte să plece în S.U.A., alături de alte 12 manechine din România pentru a concura la cel mai interesant concurs de miss din lume. Lena Rohozneanu revine pe scena modelingului românesc după aproape un an şi jumătatea de pauză.

Lena Rohozneanu este una dintre cele 13 frumoase românce care vor pleca la finala concursului „Cea mai sexy vampiriţă din lume”, organizat pe 30 octombrie în Las Vegas.

image

Reşiţeanca a fost aleasă din sute de participante. Deşi a avut o pauză de aproximativ un an şi jumătate, manechinul a revenit pe scena concursurilor de frumuseţe şi spune că nu credea că va ajunge aşa departe. ”Pentru mine a fost o provocare. Am primit propunerea de participare din partea unei agenţii de modele cu care lucrez. Nu m-am aşteptat să fiu alesă. Toate fetele au fost superbe”, a spus manechinul. Printre rivalele reşiţencei se află Bianca Drăguşanu, dar şi Violeta Babliuc, aleasa lui Cătălin Botezatu la show-ul de televiziune "Burlacul".

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Peste ocean, româncele vor petrece 10 zile în: Las Vegas, unde va avea loc finala concursului, Los Angeles, New York, Atltantic City, Los Angeles şi Palm Springs. Cele 12 vampiriţe cu care frumoasa doamnă Rohozneanu se luptă pentru celebritatea mondială sunt: Agnes Matoko, Anca Manoliu, Andreea Ardelean, Bianca Drăguşanu, Bianca Jurca, Georgiana Potarnichie, Marinela Avadani, Mihaela Elena Scheau, Oana Bercaru, Roxana Dobre, Roxana Ungureanu şi Violeta Babliuc.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite