Salvamontistul agresat de şmecherii cu ATV a depus plângere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mario Pătraşcu, salvamontistul agresat pe Muntele Semenic îşi scoate astăzi certificat medico-legal. Tânărul aşteaptă să vadă care este următorul pas în ancheta incidentului în urma căruia a fost lovit fără motiv.

În această dimineaţă, Mario Pătraşcu a apelat la cabinetul de medicină legală din apropierea Spitalului Judeţean Reşiţa ca să continue demersurile făcute ieri împotriva celui care l-a agresat pe una dintre pârtiile de pe Semenic.

CITEŞTE ŞI:

UPDATE Un salvamontist a fost bătut de un şmecher cu ATV pe o pârtie de pe Semenic

„În cursul zilei de astăzi aştept informaţii despre cum va decurge ancheta şi ce mai trebuie să fac, ca să respect legislaţia. Adevărul este că nu mă aşteptam să fiu lovit pentru că am vorbit cât se poate de amabil cu turiştii “, a declarat în această dimineaţă Mario Pătraşcu. Ieri după amiază, tânărul a fost lovit pentru că le-a cerut unor indivizi care conduceau ATV-uri să plece de pe pârtie, loc în care este interzisă intrarea cu astfel de vehicule.

Lucian Istrăţescu, purtătorul de cuvânt al Inpectoratului Judeţean de Jandarmi spune că astăzi dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa. „În funcţie de certificatul medico-legal se stabileşte cu exactitate încadrarea faptei“, a declarat Lucian Istrăţescu.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite