UPDATE Un salvamontist a fost bătut de un şmecher cu ATV pe o pârtie de pe Semenic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mario Pătraşcu a fost lovit în figură pentru că a îndrăznit să le ceară unor indivizi care conduceau ATV-uri să părăsească pârtia pe care sunt interzise motorizatele. Jandarmii montani au intervenit, iar acum agresorii dau declaraţii.

UPDATE ORA 17.50

Jandarmii montani au terminat audierile, iar salvamontistul le solicită autorităților să ia măsuri împotriva celui care l-a agresat pe pârtia Goznuța. "În urma audierilor, persoana vătămată a depus plângere și s-au întocmit actele premergătoare susceptibile infracțiunii de lovire și alte violențe. În funcție de certificatul medico-legal se stabilește cu exactitate încadrarea faptei. Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița pentru continuarea cercetărilor", a declarat Lucian Istrățescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

ORA 17.00

Platoul Semenic s-a dovedit a fi prea mic pentru doi şmecheri care şi-au permis să plătească bani buni pentru o plimbare cu ATV-ul. Cei doi indivizi nu au găsit alt loc mai bun pentru a solicita Caii Putere decât pârtiile destinate schiorilor şi copiilor care se dau cu sania. Doi salvatori montani de la Serviciul Salvamont Caraş-Severin le-au cerut să părăsească pârtia, dar reacţia şmecherilor de pe ATV-uri a fost şocantă. Salvamontistul Mario Pătraşcu a fost lovit în plină figură. Lucrurile puteau degenera, dar la faţa lucului a au apărut şi jandarmii montani.


Plângere penală împotriva şmecherilor   
“În prezent, se audiază cei doi indivizi care au fost implicaţi în incident. Din câte am înţeles, nu a fost vorba de o bătaie în toată regula, ci mai mult de violenţă verbală. Deocamdată nu ne putem pronunţa. Vom trage o concluzie în urma cercetărilor”, a precizat Lucian Istrăţescu, purtătorul de cuvânt al jandarmilor cărăşeni. Salvamontistul agresat consideră drept inexplicabil gestul individului. “Voi face o plângere penală”, a spus Mario Pătraşcu. Incidentul a ajuns şi la urechile lui Valentin Balaban, şeful salvamontiştilor cărăşeni. “Am aflat şi eu ce s-a întâmplat. Eu sunt pe Muntele Mic, dar am fost sunat de băieţii de pe Semenic. Aşteptăm să vedem ce sancţiuni vor aplica jandarmii. Probabil că va face şi colegul nostru o plângere împotriva agresorului”, a spus Balaban.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite