Mădălina Manole din Reşiţa regretă moartea idolului ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numele renumitei soliste nu este unic în ţară, chiar o reşiţeancă se mândreşte cu acesta. Sinuciderea artistei Mădălina Manole o întresitează pe tiza sa din Reşiţa, care deşi are numai 17 ani, este o adevărată fană a cântăreţei. Mădălina Manole locuieşte în oraşul de pe Bârzava de când se ştie şi cântă la pian.

Citiţi şi:

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii”

Mădălina Manole, pe propriul site: “Sunt şi eu aşa cum sunteţi şi voi”

Este elevă în clasa a XII-a, la Liceul „Traian Vuia” din oraş. Tânăra este şi ea o mică artistă. Cântă la pian de la vârsta de şapte ani de zile. Până în clasa a opta a urmat cursurile Liceului de Artă „Sabin Păuţa”. Tiza „fetei cu părul de foc” este o adevărată fană a solistei Mădălina Manole. Ea este uimită de tragicul eveniment şi nu îi vine să creadă că un om pe care îl respecta atât de mult s-a sinucis. „Am fost uimită când am aflat că Mădălina Manole s-a sinucis. A fost, ca şi pentru mulţi români, un adevărat şoc. Ascultam încă de mică melodiile sale, mai ales că familia mea asculta mereu albumele acesteia”, a spus Mădălina.  

Iubeşte pianul


Reşiţeanca adoră şi ea muzica, pianul este preferatul său, însă s-a axat mai mult pe şcoală pentru că îşi doreşte să urmeze facultatea de drept. Tânăra spune că în clasele primare chiar a încercat să cânte la pian piesele interpretei. ”Melodia mea preferată este „Fată dragă”. Am avut câteva tentative de a cânta şi la pian câteva piese de ale interpretei, dar încercările nu au fost foarte reuşite”, a mai spus aceasta.

Tatăl său i-a ales numele

Multă lume din jurul tinerei a asociat numele reşiţencei cu cel al regretatei artiste. Profesorii, colegii şi persoanele din jurul Mădălinei erau mereu curioase să ştie dacă are vreo legatură cu artista cu părul de foc sau este doar o coincidenţă. „Mereu am fost întrebată de oameni dacă am vreo legătură de sânge cu Mădălina Manole, dar părinţii mei au ales acest nume pentru că artista le plăcea foarte mult. Şi eu am devenit un fan al solistei şi am adunat în timp casete şi CD-uri originale de ale cântăreţei”, spune reşiţeanca Mădălina Manole. Tatăl tinerei este cel care a decis pentru fiica sa acest nume pentru că îi plăcea de artistă. ”Eu am ales numele fiicei mele. I-am pus numele fetei pentru că îmi plăcea acest nume, dar şi pentru că o apreciez pe cântăreaţa Mădălina Manole. Era la acel moment un artist important”, a spus Lucian Manole, tatăl reşiţencei.

Deces tragic

Solista Mădălina Manole s-a sinucis ieri dimineaţă. Potrivit primelor informaţii, incidentul a avut loc în domiciliul acesteia din localitatea Otopeni. Aceasta a lăsat un mesaj de adio pentru soţul ei pe telefonul mobil. Artista împlinea ieri 43 de ani. Trupul cântăreţei a fost găsit de soţul ei, Mircea Petru, în holul locuinţei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite