Tâlharul care a dat-o pe poștăriță cu capul de pereți nu a fost prins nici la această oră (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tâlhăria din scara unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Reşiţa, a cărei victime a fost un factor poştal care împărţea pensiile, a fost văzută de cel puţin un martor. Cu toate acestea, polițiștii nu l-au prins încă pe tânărul cu geacă gri și căciulă pe cap. Din surse neoficiale, după jaf, infractorul a fugit cu tramvaiul.

Factorul poştal se afla într-o scară de bloc, atunci când a fost agresat. Este vorba despre o femeie în jur de 40 de ani, Izabela Daragea, care a fost lovită cu capul de cutiile poştale din scara blocului şi a fost deposedată de geanta în care se aflau, se pare, pensiile oamenilor. Din surse neoficiale este vorba despre o sumă cuprinsă între 20.000 și 30.000 de lei.

“Deocamdată, facem cercetări. Nu putem da mai multe detalii”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

CITEŞTE ŞI:

(UPDATE)O poştăriţă a fost dată cu capul de cutiile poştale şi jefuită într-o scară de bloc

Poliţiştii au organizat deja filtre în toată zona Reşiţei, iar persoanele suspecte care au coborât din tramvai chiar au fost conduse respectuos la secţie.


CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA LOCUL FAPTEI

Scara unde a fost agresată poştăriţa

Poştăriţa va fi despăgubită

Conduderea Regionalei de Poştă Timişoara regretă incidentul şi susţine că ultimul de acest gen a avut loc în urmă cu un an. „Este regretabil ceea ce s-a întâmplat, mai ales că există un protocol încheiat cu Poliţia. Desigur, poştăriţa va fi recompensată financiar, dar evenimentul de astăzi nu poate fi şters“, a declarat Nelu Balaş, directorul Direcţiei Regionale de Poştă Timişoara.

Deocamdată nu se ştie ce valori mai transporta femeia, deoarece ea districuise o parte din banii pentru pensii la momentul jafului. Conducerea Regionalei dă asigurări că pensionarii reşiţeni nu vor avea de suferit şi îşi vor primi pensiile.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite