(UPDATE)O poştăriţă a fost dată cu capul de cutiile poştale şi jefuită într-o scară de bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Izabela Daragiu a fost tâlhărită într-o scară de bloc
Izabela Daragiu a fost tâlhărită într-o scară de bloc

Din primele informaţii, poştăriţa a fost jefuită pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Reşiţa, în cartierul Govândari, în zona unde a avut loc şi jaful băncii Raiffeisen, ai cărei autori sunt încă necunoscuţi. Poliţiştii fac acum cercetări pentru a prinde făptaşul.

Ora 23.45

Atacatorul poştăriţei a fugit pe uşa din dos!
Tâlhăria din scara unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Reşiţa, a cărei victime a fost un factor poştal care împărţea pensiile, a fost văzută de cel puţin un martor. "Eram pe geam în momentul în care am auzit ţipete. Femeia ţipa după ajutor. Individul i-a smuls geanta, a ieşit din scară foarte pasiv, pe uşa din spate, şi s-a dus printre blocuri. Este vorba de un individ care purta o geacă de culoare gri şi avea caciulă pe cap, destul de scund, undeva la 160-165 cm înălţime. Eu stau la etajul cinci şi nu i-am văzut faţa", susţine Cornelia Bălan.
Fiul acesteia, George, se afla în faţa blocului în momentul jafului. "Eram cam la 20 de metri de intrarea în bloc. Nu am auzit nimic. Lumea s-a strâns repede şi am văzut-o pe femeie plângând şi ţinându-se de cap. A venit imediat o ambulanţă şi a fost dusă la spital", a declarat George Bălan. (Daniel Stanciu)
 
Ora 14.50
Potrivit martorilor cel care a jefuit-o pe poştăriţă era îmbrăcat într-o geacă gri şi purta o căciulă pe cap. „A intrat după ea în scara de bloc după care l-am văzut ieşind şi fugind printre blocuri“, spune unul dintre martorii oculari ai evenimentului.

Poştăriţa va fi despăgubită
 Conduderea Regionalei de Poştă Timişoara regretă incidentul şi susţine că ultimul de acest gen a avut loc în urmă cu un an. „Este regretabil ceea ce s-a întâmplat, mai ales că există un protocol încheiat cu Poliţia. Desigur, poştăriţa va fi recompensată financiar, dar evenimentul de astăzi nu poate fi şters“, a declarat Nelu Balaş, directorul Direcţiei Regionale de Poştă Timişoara. Deocamdată nu se ştie ce valori mai transporta femeia, deoarece ea districuise o parte din banii pentru pensii la momentul jafului. Conducerea Regionalei dă asigurări că pensionarii reşiţeni nu vor avea de suferit şi îşi vor primi pensiile.

Ora 14.00
Poliţiştii au organizat deja filtre în toată zona Reşiţei, iar persoanele suspecte care au coborât din tramvai chiar au fost conduse respectuos la secţie. “Deocamdată, facem cercetări. Nu putem da mai multe detalii”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Din primele mărturii ale reşiţenilor care se aflau în zonă, reise că factorul poştal se afla într-o scară de bloc, atunci când a fost agresat. Este vorba despre o femeie în jur de 40 de ani, care a fost lovită cu capul de cutiile poştale din scara blocului şi a fost deposedată de geanta în care se aflau, se pare, pensiile oamenilor.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care a preluat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean. Din primele investigaţii, femeia este în stare de şoc.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite