Andrei Maxim, liceanul care a omorât un bătrân din doi pumni, a ajuns în instanță (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liceanul răspunde în faţa legii pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte după ce bărbatul cu care a avut un conflict s-a stins. Avocatul tânărului susține că este vorba doar despre legitimă apărare, în timp ce familia bătrânului mort nu își explică de ce liceanul se află încă în libertate.

UPDATE, ora 14.20

Andrei Maxim a venit astăzi în faţa instanţei cărăşene, dar nu a stat prea mult de vorbă cu judecătorii. Avocata sa, Loredana Sabo, a cerut un nou termen deoarece nu a primit încă rechizitoriul. În consecinţă, magistraţii au amânat cauza pentru luna februarie.

Astăzi, ora 9.00

Misterul decesului lui Alexandru Bălan, un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a survenit în urma incidentului din noaptea de 24 spre 25 septembrie a anului trecut, consumat în zona Victoria din Reşiţa, va fi elucidat de magistraţii Tribunalului Caraş-Severin.

Andrei Maxim a apărut astăzi pentru prima dată în faţa instanţei, el trebuind să explice cum anume s-a prăbuşit bătrânul şi s-a lovit atât de puternic la cap încât a mai trăit doar două zile.

CITEŞTE ŞI:

Andrei Maxim, tânărul care a ucis un bătrân din doi pumni, vrea la detectorul de minciuni

Andrei Maxim, tânărul care a omorât un bătrân din doi pumni, a fost trimis în judecată

“În faza de urmărire penală, clientul meu a relatat cu sinceritate incidentul regretabil din acea seară. A fost un conflict spontan. Tânărul a fost confundat de către victimă. A încercat să se apere, fiind confundat de către bătrân, şi a provocat dezechilibrul victimei, căderea pe spate şi lovirea acestuia cu capul de asfalt.

Tânărul era în legitimă apărare. Este o circumstanţă admisibilă şi legală”, afirmă Loredana Sabo, avocata tânărului. George Bălan, fiul victimei, cere însă pedepsirea drastică a tânărului de 21 de ani. “A omorât un om! Cum e posibil să fie încă în libertate acest individ?! Trebuie trimis după gratii”, spune George Bălan.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Crescut de bunici
Andrei Maxim a crescut doar cu mama şi bunicii săi. “Nu a fost educat de mine. De la vârsta de trei ani el a stat doar cu mama şi bunicii lui. Ştiam că îi place să umble toată ziua, dar nu am auzit să fi fost implicat în scandaluri şi alte poveşti de genul ăsta.

Iniţial, am spus că, dacă a făcut asta, atunci să moară în puşcărie, dar, ulterior, am aflat că nu e vinovat”,  susţine Vasile Maxim, tatăl agresorului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite