Dosarul tânărului răpit, bătut, împușcat și abandonat în fața Spitalului Județean Reșița a ajuns la Parchet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița au preluat cazul tânărului Randi Tokar, de 21 de ani, care în noaptea de luni spre marți a fost răpit, bătut, împușcat și abandonat în fața Spitalului Județean Reșița.  

Tânărul a fost operat deja pentru extragerea corpului străin din picior. “Starea lui generală este bună”, a spus doctorul chirurg Jaro Marsalik. În paralel, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşita a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi loviri sau alte violenţe.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr a fost răpit din fața blocului, bătut, împușcat și abandonat în fața Spitalului Județean Reșița

“Procurorii au fost sesizaţi cu privire la faptul că mai multe persoane mascate au constrâns partea vătămată să intre în portbagajul unui autoturism şi au transportat-o într-o pădure din apropierea municipiului Reşiţa. Aici au exercitat împotriva sa acte de violenţă, context în care unul dintre agresori a deschis focul împotriva părţii vătămate, provocându-i o rană la picior”, a spus Răzvan Tudor, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița. 

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite