Un tânăr a fost răpit din fața blocului, bătut, împușcat și abandonat în fața Spitalului Județean Reșița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pare desprins din filmele cu mafioți, însă asta susține un tânăr de 21 de ani. Randi Tokar susține că aseară, se îndrepta spre casă, pe Calea Caransebeșului, moment în care, o mașină a oprit lângă el, după care a fost acostat de doi indivizi ce purtau cagule. Aceștia l-au băgat în portbagajul unei maşini după care a fost transportat într-o pădure de la marginea oraşului şi lovit cu pumnii şi picioarele.  

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa întrucât a fost împuşcat cu o armă cu glonţ de cauciuc în picior. În urma verificărilor, s-a stabilit că victima este Randi Tokar, din Reşiţa.

Din declaraţia tânărului rezultă faptul că în jurul orelor 22.30, în timp ce s-a deplasat pe Calea Caransebeşului din municipiul Reşiţa, în apropierea unei staţii de autobuz, a fost acostat de doi indivizi ce purtau cagule şi l-au băgat în portbagajul unei maşini după care a fost transportat într-o pădure de la marginea oraşului şi lovit cu pumnii şi picioarele.


Ancuța Cărbunaru, purtător de cuvânt IPJ Caraș-Severin

image

“Tânărul a mai declarat că în timp ce era agresat de cei doi, dintr-un alt autoturism au coborât alţi trei indivizi, dintre care unul l-a împuşcat cu un pistol în piciorul drept, a fost din nou introdus în maşina cu care a fost adus şi abandonat lângă Spitalul Judeţean Reşiţa”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Victima susţine că nu îi cunoaşte pe cei cinci, dar în urmă cu aproximativ o săptămână a avut un incident în trafic cu şoferul unui autoturism.
În urmă cu aproximativ o oră, tânărul a fost transferat de pe Secţia de Chirurgie la Ortopedie, unde medicii urmează să-i extragă corpul străin din picior. Tânărul, căruia prietenii îi zic Randi, a refuzat să povestească ce i s-a întâmplat. În cursul zilei de astăzi urmează să intre în operaţie.


Jaro Marsalik, chirurg

“Starea tânărului este echilibrată, dar are o plagă în piciorul drept și un corp străin, care trebuie înlăturat”, a spus chirurgul Jaro Marsalik, de la Spitalul Județean Reșița.

image


Randi Tokar susține că a fost răpit

“Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării agresorilor, în cauză fiind întocmit şi un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi uz de armă fără drept”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ.

image
Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite