Pompierii și jandarmii cărășeni nu au primit nimic oficial de la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus în data de 26 august trimiterea în judecată, în stare de libertate, pentru doi angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic“ Caraș-Severin și a unui jandarm.

Într-un comunicat publicat de Direcția Națională Anticorupție, procurorii DNA au făcut publice numele a noi inculpați implicați în cazul luării de mită de la Universitatea Hyperion, sucursala Caransebeș. Astfel, Iancu Hînda, subofiţer la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, şi subofiţerii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic Ilie Străin şi Nicuşor Ţundrea-Florin sunt judecaţi pentru dare de mită.

CITEȘTE ȘI:

Şpăgarii de la “fabrica de studenţi Hyperion” au fost trimişi în judecată

Directoarea Muzeului din Caransebeş, Nicoleta Gumă, a fost săltată de procurorii DNA

De asemenea, în aceeași situație sunt și Adrian Ionel Cristescu, administrator la SC Flory Ady SRL Caransebeş, Angelica Stănica Vădrariu, vânzătoare la SC Orsay SRL şi Magdalena Lazăr.

Nu au primit nimic oficial
 Purtătorii de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic“ Caraș-Severin și cel a Jandarmilor, spun că pe adresa celor două instituții nu a veniti nici un act oficial din partea DNA. „Până la sfârșitul zilei de vineri nu s-a primit nici un act oficial cu privire la aceste acuzații“, spune Anca Balint, purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic“.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite