Iarna și-a intrat în drepturi și în Caraș-Severin dar situația este sub control

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iarna își intră în drepturi cu prima ninsoare.
Iarna își intră în drepturi cu prima ninsoare.

Patru utilaje de dezăpezire, dotate cu lamă şi răspânditoare de nisip şi sare, dar şi de clorură de calciu au acţionat noaptea trecută pe principalele artere din Reşiţa. La acestea s-au alăturat şi trei tractoare cu lamă.

În momentul de față circulația în Reșița se desfășoară fără probleme, iar în Caraș-Severin nu a fost închisă nici o sectiune de drum. Conform dispeceratului Direcției de Drumuri și Poduri Timișoara, zăpada depusă în cursul nopții de maxim doi centimetri a fost deja înlăturată, carosabilul fiind în mare parte umed. În informarea făcută la ora 5.12 de către dispecerul de serviciu se face precizarea că în Caraș-Severin s-a intervenit cu 33 de utilaje de dezăpezire din totalul de 50 aflate în bază.


Citiţi şi:

Iaşi: Localităţi în beznă din cauza vremii

Drumul spre Semenic, deschis
Iubitorii sporturilor de iarnă pot ajunge în condiții optime pe Semenic, unde stratul de zăpadă permite doar folosirea saniei. „Noi am pregătit pârtia „Crucea de Brazi“, dar stratul de zăpadă nu permite deocamdată folosirea ei“, a spus Daniel Cizmaș, unul dintre administratorii unei pensiuni și a unor pârtii din stațiunea Semenic.

Atenție la volan
Cu toate că drumurile au fost dezăpezite șoferii sunt sfătuiți de agenții cărășeni de circulație să fie foarte atenți, să adapteze permanent viteza la condițiile meteo-rutiere, respectiv vizibilitate redusă, carosabil acoperit cu zăpadă, polei sau umed și viscol. Totodată, polițiștii spun că este necesar ca șoferii să păstreze în mers o distanță suficientă față de vehiculul dinainte, pentru a putea opri fără probleme.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite