Cosmin Bolosin: “Din investigatori, agenții sub acoperire s-au transformat în instigatori”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faptul că magistrații au respins recursurile vameșilor și polițiștilor de frontieră de la Vama Moravița nu a descurajat apărarea funcționarilor corupți de la Naidăș. Avocații sunt siguri că la începutul săptămânii viitoare vor avea parte de o veste bună. În plus, aceștia susțin că modul în care au procedat agenții sub acoperire are multe minusuri.

Dacă la finele acestei săptămâni, funcționarii din Vama Morația au fost prezentați instanței cu cerere de eliberare, la începutul săptămânii viitoare, este rândul vameșilor și al funcționarilor publici din Vama Naidăș.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

“Cred că cei trei clienți ai mei pot fi cercetați în stare de libertate. Nu pot influența martori, probele sunt pe bandă magnetică nu pot fi schimbate, ceea ce înseamnă că nu am avea de ce să nu avem câștig de cauză”, spune avocatul Cosmin Bolosin, care, printre alții, îl apără și pe șeful punctului de trecere a frontierei, Valentin Bărăgan.

CITEŞTE ŞI:

Vameșa Camelia Mihăilă lua mită pe ascuns, de teama soțului care e prim-procuror

Funcționarii corupți susțin că au luat mita provocați de agenții sub acoperire

Instigatori sub acoperire
În plus, Cosmin Bolosin lansează acuze dure la adresa investigatorilor sub acoperire. “În mod normal, ei nu ar fi trebuit să împartă mita. Din investigatori, s-au transformat în instigatori. Au încălcat Codul de Procedură Penală”, subliniază avocatul, care crede că modul în care au procedat agenții sub acoperire și minusurile flagrantelor vor avea greutate de abia la fondul cauzei.

Oricum, plusurile pe care Bărăgan, Chirițoiu și Bâlbă le au în fața instanței se regăsesc în calitatea lor umană, este de părere Bolosin. “Sunt optimist, cei trei au avut o conduită ireproșabilă în societate”, a adăugat avocatul. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite