Copiii femeii ucise cu sânge rece au ajuns la Protecţia Copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului vor să-i încredinţeze pe cei mici unui asistent maternal. Vasile Broască, autorul crimei, va fi prezentat astăzi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă şi riscă ani buni de închisoare.

În urma tragediei de ieri dimineaţă de pe Valea Domanului, patru copii au rămas orfani. Angelica Ludmila Marangoci, de 33 de ani, din Reşiţa, a fost omorâtă cu sânge rece de fostul ei şoţ, cu care vecinii spun că încerca să se împace.

Gestul necugetat al lui Vasile Broască i-a lăsat pe micuţi fără mamă, iar reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Caraş-Severin i-au dus deja la Centrul de Urgenţă Reşiţa. Aceştia povestesc că altercaţiile dintre cei doi nu erau o noutate şi că atât mama cât şi micuţii erau cunoscuţi pentru şederile lungi în cadrul Centrului Maternal.



CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL CRIMEI

image

 „Cei cinci au mai beneficiat de serviciile Centrului Maternal și în trecut, pentru o perioadă de mai bine de un an şi jumătate. Era o mamă responsabilă. Aceştia au primit în urmă cu ceva timp o locuinţă socială pe Valea Domanului“, a spus Virgil Pop, purtătorul de cuvânt al Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Caraş-Severin. În următoarele zile urmează să se facă demersuri pentru ca cei mici să ajungă împreună la un asistent maternal. „Nu am vrea să-i despărţim. Tocmai de aceea vom încerca să găsim un asistent maternal dispus să-i ia pe toti patru“, a mai adăugat Virgil Popa.

Copiii au alertat vecinii
Vecinii spun că micuţii au fost cei care au cerut ajutor. „L-am auzit în jurul orei trei pe fiul femeii, că a bătut la uşa unei alte vecine. Nu a fost scandal. Nu s-a auzit nimic altceva“, a spus Teodora Ianăş, preşedinta blocului în care locuia Angelica Marangoci. În cursul zilei de astăzi Vasile Broască va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

CITEŞTE ŞI:

O tânără însărcinată a fost omorâtă cu sânge rece de concubinul ei

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite