O tânără însărcinată a fost omorâtă cu sânge rece de concubinul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 33 de ani a fost omorâtă în această dimineaţă de concubinul ei. Tânăra se pare că era însărcinată. Din primele cercetări poliţiştii spun că tragedia a avut la bază consumul de băuturi alcoolice şi unele neînţelegeri familiale.

Angelica Ludmila, de 33 de ani, din Reşiţa a fost omorâtă în această dimineaţă chiar de fostul său soţ. Potrivit poliţiştilor, femeia a fost înjunghiată cu un cuţit chiar în faţa  uşii unui apartament dintr-un bloc ANL, situat pe Valea Domanului din Reşiţa.

”Este un omor comis pe fondul de consum al băuturilor alcoolice. În continuare facem cercetări pentru a stabili împrejurările care au dus la crimă”, a spus în această dimineaţă Mihai Moatăr, comisar şef în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Caraş- Severin. Poliţia a fost anunţată de o vecină, alarmată de unul dintre copiii femeii.

”L-am auzit în jurul orei trei pe fiul femeii, că a bătut la uşa unei alte vecine şi a cerut ajutorul. Nu a fost scandal. Nu s-a auzit nimic altceva. Când am coborât, trupul femeii era în faţa uşii. Fostul şot o ţinea în braţe şi spunea că a lovit-o cu un briceag şi nu a vrut să îi facă rău”, a spus Teodora Ianăş, preşedinta blocului în care locuia femeia.

Bărbarul a fost prezentat în această dimineaţă în faţa procurorilor. Acesta este cercetat pentru omor şi probabil în urma audierii acesta va fi arestat.”Broască Vasile şi-a ucis fosta nevastă. Acum este audiat de procurori pentru omor. Probabil după audieri se va formula şi propunerea de arestare preventivă”, a spus procurorul Cosmin Pasere.

Patru copii au rămas orfani

Femeia ucisă în această dimineaţă are patru copii cu vârste cuprinse între doi şi opt ani. Cei patru micuţi au fost în această dimineaţă duşi la Centrul de Urgenţă.

"Atât mama cât şi cei patru copii au beneficiat de servicile Centrului Maternal pe o perioadă de mai bine de un an şi jumătate. Era o mamă responsabilă. Aceştia au primit în urmă cu ceva timp o locuinţă socială pe Valea Domanului. Pe perioada cât a locuit la noi nu am avut probleme cu ea.", a spus Virgil Pop, purtător de cuvânt al Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Caraş- Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite