16 ani de puşcărie pentru părinţii care şi-au violat copiii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriana Rusu a primit 16 ani de puscarie pentru ca alaturi de sotul ei si-a violat nepoata
Adriana Rusu a primit 16 ani de puscarie pentru ca alaturi de sotul ei si-a violat nepoata

Două din cele trei cazuri de viol petrecute în 2011 în care tatăl sau rude apropiate au violat copiii cărora le-au dat viaţă sau îi aveau în îngrijire, au fost tranşate în instanţă: 16 ani de puşcărie pentru fiecare.

Instanţele de judecată au dat pedepse aspre, de 16 ani închisoare, în două din cele trei cazuri care s-au petrecute în anul 2011 în judeţul Vâlcea în care fetiţe nevinovate au fost violate fie de tatăl lor, fie cum este cazul de la Bogdaneşti, de unchiul şi mătuşa copilei. Astfel, Adrian Rusu (33 ani), bărbatul care împreună cu şoţia lui, Adriana Maria Rusu (31 ani), au violat pe nepoţica lor, de nouă ani, pe care o aveau sub supraveghere (fetiţa sorei Adrianei). Curtea de Apel Piteşti i-a obligat în solidar pe cei doi să plătească suma de 200.000 lei către copilă. Sentinţa a rămas definitivă. Ca o ironie a sorţii, Adriana Rusu în timp ce era cercetată în libertate alături de soţul ei, pentru viol, era gravidă. Acum a născut şi a fost decăzută din drepturi.


Citeşte AICI despre imaginaţia bolnavă a celor doi care au chinuit propriul nepot.


La Lăcusteni, Mihai D. (42 ani) a întreţinut raporturi sexuale cu propria fiică de 13 ani. Tribunalul Vâlcea l-a condamnat tot la 16 ani închisoare şi 50.000 daune morale către fiica lui. Curtea de Apeol Piteşti a păstrat pedeapsa, soluţia devenind definitivă şi irevocabilă.


Citeşte AICI despre tatăl violent care îşi viola sistematic propria copilă.


Un alt caz se află pe rolul Tribunalului Vâlcea, un tată din cartierul Goranu (Râmnicu Vâlcea) fiind cercetat şi arestat preventiv că şi-a violat fetiţa fetita. Instanţele s-au dovedit intransigente în judecarea unor astfel de cazuri care au revoltat opinia publică.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite