„Coadă”, bărbatul care l-a atacat cu o sabie pe fiul unui procuror, a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proxenetul a fost extrădat din Germania foto: arhivă
Proxenetul a fost extrădat din Germania foto: arhivă

Judecătoria Piteşti i-a dat mandat de arestare pentru 29 de zile pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

UPDATE 11.55 Conflictul a pornit de la apărarea onoarei unei fete


Mihai Dumitrescu Cosmin, din Râmnicu Vâlcea, bărbatul care a fost arestat de Judecătoria Piteşti pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, cel care făcea parte din gruparea care l-a atacat pe Mihai Ionescu, avea un conflict mai vechi cu fiul procurorului Ionescu. „Cosmin s-a luat de prietena unui amic de-al meu, iar eu i-am luat apărarea fetei şi prietenului. Aceasta se întâmpla cu câţiva ani în urmă. Atunci am fost blocat cu maşina în cartierul Petrişor din Râmnicu Vâlcea şi am fost atacat cu săbia de acest individ. Mi-a băgat sabia prin mână şi mi-a înţepat portiera maşini, eu având mai multe zile de îngrijiri medicale. Un alt prieten de-al meu, Marius Mihalcea, a fost fost lovit, pe când se afla în aproprierea unui complex comerical, cu ranga în cap tot de către de Mihai Dumitru Cosmin, prietenul meu având 120 de zile de îngrijiri medicale", povesteşte Mircea Ionescu.


Atacatorii au venit „la pont"


Dosarul penal (nr. 5835/288/2012) în care s-au contopit cele două fapte de lovire (a lui Mircea Ionescu şi Marius Mihalcea) şi în care Mihai Dumitru Cosmin este inculpat, urmând să fie judecat pentru „vătămare corporală gravă", are termen pe 21 iunie. „Se apropia ziua în care Mihai Dumitru Cosmin urma să apară în faţa judecătorilor. Am primit mai multe ameninţări cu moartea din partea lui. În ziua în care am fost atacat, cineva i-a «dat pontul» că mă aflu pe terasa din Ostroveni şi aşa se face că a venit, însoţit de alţi doi indivizi,  să mă ameninţe. De data asta având experienţa de rândul trecut când am fost înjunghiat cu sabia în propria maşină, acum am luat pistolul din maşină şi am încercat să fug. M-au urmărit cu săbii şi cuţite şi am fost nevoit să mă apăr. S-a scris dspre mine că am dosare penale. Nu am niciun dosar penal, pentru că altminteri nu aveam dreptul legal să port pistol. Multe lucruri neadevărate s-au inventat despre mine şi familia mea, care trăim într-o permanentă teroare din cauza acestui individ şi a celor care-l susţin", a mai completat Mircea Ionescu, fiul procurorului care a tras mai multe gloanţe de cauciuc, rănind pe unul dintre acoliţii celui arestat.

Cosmin Dumitru N. Mihai, zis „Coadă", - unul dintre tinerii din gruparea care l-a atacat pe Mircea Ionescu, fiul unui procuror vâlcean - , a fost arestat în această noapte (13/14 iunie) de Judecătoria Piteşti. „M.D. a primit mandat de arestare pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice", a spus agentul principal Loredana Sandu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. Reamintim că dosarul penal întocmit în urma scandalului din cartierul Ostroveni, din 11 iunie, în care a fost implicat Mircea Ionescu, cel care a tras cu un pistol cu bile de cauciuc, deţinut legal, şi o grupare formată din trei tineri, condusă de „Coadă", a fost preluat de Curtea de Apel Piteşti, pentru a se înlătura orice suspiciune de imixtiune în cercetarea cauzei, ţinând cont de poziţia uneia dintre părţile implicate (fiu de procuror).

„Căpitanul” este porecla unui alt membru al grupării care  a participat la conflictul din cartierul Ostroveni.


Rămâi pe Adevărul şi vei afla detaliat de unde a pornit conflictul dintre Mircea Ionescu şi „Coadă" şi cum de s-a ajuns la exacerbarea acestuia în plină stradă.

Citeşte pe aceeaşi temă:  „Pistolarul" din Ostroveni, fiul unui procuror, a fost atacat cu o sabie de membrii unei grupări mafiote

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite