UPDATE. Poliţist cercetat că a sechestrat un candidat care avea mai multe cereri pentru deplasarea urnei mobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un politist din Prundeni este cercetat ca a sechestrat un candidat la consiliul local
Un politist din Prundeni este cercetat ca a sechestrat un candidat la consiliul local

La Prundeni-Vâlcea asupra unui candidat la consiliu local au fost găsite 17 cereri pentru deplasarea urnei mobile. Un poliţist este cercetat de Parchet că l-ar fi sechestrat pe respectivul cetăţean

UPDATE 13.00 Consilierul sechestrat de poliţie nu a rupt afişe


În legătură cu unul dintre candidaţii la Consiliul Local Prundeni care a depus azi, 10 mai, cerere să fie cercetat poliţiştiil care s-au comportat abuziv, o informare de presă a Poliţiei Vâlcea, menţionează: „Poliţiştii secţiei Poliţie Rurală Prundeni au fost sesizaţi că mai multe persoane se deplasează cu un autoturism Dacia, în Prundeni şi rup şi distrug afişe. Echipa de cercetare a evenimentelor electorale a Secţiei 4 Politie Rurală Prundeni s-a deplasat la faţa locului unde a identificat autoturismul menţionat staţionând pe un drum lateral, în care se aflau un candidat la Consiliul Local Prundeni şi C. R. de 16 ani, din aceeaşi localitate. În urma verificării autoturismului, au fost găsite 17 cereri de solicitare a urnei mobile, aparţinând unor cetăţeni din localitate. Poliţiştii au stabilit că aspectele sesizate cu privire la distrugerea de materiale de propagandă electorală nu se confirmă. Pentru clarificarea situaţiei depistate, poliţiştii i-au condus pe cei doi la sediul secţiei de poliţie.
Întrucât una din persoane a reclamat comportamentul poliţiştilor pe timpul verificărilor efectuate de către poliţişti, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări pentru purtarea abuzivă a poliţiştilor,
urmând a se pronunţa cu privire la toate aspectele semnalate", a spus ins. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Agitaţia mare la Prundeni, unde asupra unui candidat la consiliul local au fost descoperite 17 cereri de deplasare a urnei mobile. Poliţiştii de la IGPR sunt în teritoriu pentru cercetări, iar unul dintre cei cercetaţi a depus plângere că în momentul în acre a fost găsit cu cererile, care aparţineau unor persoane netransportabile din Prundeni, ar fi fost sechestrat. „Parchetul Vâlcea face cercetări asupra poliţistului pentru comportament abuziv", a spus insp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Rezultate alegeri locale 2012:

Astazi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului Râmnicu Vâlcea şi judeţului Vâlcea  rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite