Preşedinţii secţiilor de votare care nu cunosc bine legea au sunat la BEJ Vâlcea şi au cerut lămuriri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La secţia de votare la de Scoala Take Ionescu jurnalistii sunt lasati sa pozeze doar cu acordul tuturor membrilor comisiei
La secţia de votare la de Scoala Take Ionescu jurnalistii sunt lasati sa pozeze doar cu acordul tuturor membrilor comisiei

Până la această oră, 10.20, nu s-au înregistrat incidente electorale. Jurnaliştii nu sunt lăsaţi să fotografieze decât cu acordul tuturor membrilor comisiei de votare.

Pentru jurnaliştii vâlceni acreditaţi la Biroul Electoral Vâlcea, fotografierea în incinta secţilor este o problemă... cu cântec. „Fotografierea membrilor comisiei în procesul derulării votării se face doar cu acordul lor. Dacă unul nu este de acord, nu puteţi face poze", ne-a comunicat preşedinta Secţiei de votare nr. 28 de la Şcoala „Take Ionescu" din Râmnicu Vâlcea. „Fără acordul preşedintelui, nu aveţi dreptul să faceţi pozaţi. În judeţul Vâlcea, până la această oră (10.20 n.r.) nu s-au înregistrat incidente electorale. Au mai existat telefoane ale unor preşedinţi ai unor secţii de votare, care nu cunosc bine legea şi au întrebat dacă au dreptul să voteze persoanele care nu au domiciliul sau reşedinţa pe raza respectivei secţii de votare", a spus Mihai Mihalache, purtătorul de cuvânt al BEJ Vâlcea.


Rezultate alegeri locale 2012:

Astazi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului Râmnicu Vâlcea şi judeţului Vâlcea rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.
Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.


„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite